• 377
    daha önce de ifade edilmişti, bu soruşturmaya galatasaray'ı bulaştırmadan karar vermeyecekler. lube ayar hanımefendinin ifadeye çağrılma sebebi de zannımca budur. şu an adı geçmeyen bir galatasaray var ve bir yerinden onu da bulaştırabilirlerse kamuoyu tepkisinin azalabileceğini düşünüyorlar. benim asıl aklıma mantığıma sığmayan şey, galatasaray bir yerinden bulaşınca fenerbahçe'nin ayıbı örtülüyor mu? açıkcası etrafımdaki tüm fenerliler, asıl şike faruk süren zamanında, bık bık bık diye ötüyor ama ben asla "biz yapmadık" demem, sadece "diyelim ki öyle, sizin yanlışınızı mı kapatıyor?" diyor ve geçiyorum. sonuçta kulübün yönetimde değilim, hiçbir şey bilmiyorum, basit bir taraftarım ve yönetim savunmanın kulüp savunmak olmadığını çok iyi biliyorum.

    galatasaray bu sene şike yapmış olamaz ama bu konuda eminim işte. yani şike yapıp ligi ortalarda bitiriyor, uefa'ya gidemiyorsa zaten bir şey diyemeyeceğim. ama bir tarafından, belki eski defterlerle, belki başka ifadelerle galatasaray bu işe bulaştırılacak. yoksa 2006 yılından beri olayın farkında olduğunu söyleyen lube hanım, ifadeye niye çağrılsın?

    fenerbahçeli medya, destekçiler vs vs ne yaparsa yapsın, fenerbahçe'ye olan olacak. galatasaray'a ucu dokunurulabilirse, bu da bir başarıdır, iğneyle kuyu kazmaktır, tebrik ederim. ama fenerliler adına üzgünüm, öyle ciddi bir şeyler olsa galatasaray hakkında, çoktaaan çıkardı ortaya.

    tek bildiğim, türk futbolu adına bir dönüm noktası bu soruşturma; birçok dengeyi değiştirecek bu kesin, en azından önümüzdeki 10 sene sokaktaki çocuklar fenerbahçeli olup da fenerbahçe cumhuriyeti saçmalığından bahsetmez, bu tarz taraftarın nüfusu azalır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın