• 175
    üzerinden ucuz populizm ve taraftarlık şovenizmi yapılmasından hiç hazzetmediğim formalardır.

    1. 'metin oktay parçalısı' gayet keskin çizgilerle belli bir formadır. bu formayı gerçeğe dönüştürmek için tek yapmanız gereken aynı tasarımın üzerine ambleminizi oturtmak... bunu yapmamak, yapamamak senelerdir hangi beynin ürünüdür bilemiyorum. yapılamayışını savunmak nedir, onu hiç anlamadım.

    2. koskoca nike, adidas ile sözleşmemizi feshedelim diye milyonlarca para döküyorsa ortaya, senelerdir iyi kötü kurulu düzeni bozmayı göze alıyorsa, galatasaray gibi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kulüplerinden birine forma yapacaksa, o formalar özel o-la-cak. ulan "üzerinde galatasaray arması var tamamdır" ne demektir?. o zaman konfeksiyon atolyelerine diktirelim formalarımızı. ne güzel dava...

    3. "metin oktay'ın giydiği formanın kumaşı bu formadan iyi değildi" mantığı nedir yahu?! aradan kaç yıl geçti?. ne kadar değişti teknoloji? ne kadar gelişti?.. biz tasarım geliştirilsin demiyoruz ki, aynısını istiyoruz kardeşim.

    4. siyah forma... allahınızı severseniz şu formaya güzel demeyin. hatta forma demeyin yahu. bir hatırlayın, fifa 2001 günlerini... galatasarayın formalarını filan edit mode'da değiştirir siyah forma filan yapardık hazır templatelerle... bir karşılaştırın ne farkı var?.. nerede tasarım, nerede yaratıcılık, nerede ulan elit kategori?..

    5. o formayı sabri giyecek, arda giyecek evet. o yüzden o forma güzel olacak. o forma kaliteli olacak. hepsini geçtim, o forma fenerbahçenin tarihindeki en boktan formalardan güzel olabilecek en azından...

    yazıklar olsun şu formaların çıkışında en ufak bir katkısı olan herkese... yemin ediyorum varsa hakkkım, helal etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın