• 203
    5-1 öndeyken 5-5 berabere sonuçlanan arsenal maçımdan sonra en efsane maçlar arasına girebilecek bir manchester united maçını geride bıraktık. premier lig'in 17. haftası karşılaşması öncesi takım önce şampiyonlar ligi'nde ajax deplasmanından 1-0 geriye düşmesine rağmen 90+3 golü ile 2-1 galip ayrılmış, ardından ligde anfield'da chelsea'yi yine 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 mağlup etmişti. diyeceğim o ki takım feci yorgun. ama sadece fiziksel olarak.

    reina 2 aylık süren sakatlığından yeni kurtulmuş ve sakatlık sonrası ilk maçına çıkmıştı, takımın en etkili silahı neymar'ı ferguson durduracak taktiği bulmuş ve onu etkisiz kılmıştı. bir de maça 27. saniyede yediğimiz golle başlamak işin tuzu biberi olmuştu. tüm oklar 16 haftadır yenilmeyen ve ligi namağlup götüren united galibiyetini gösteriyordu. berbatov soğuk duş etkisi yaratan golünden sonra 1 gol daha yiyor ve 2 farkla geriye düşüyorduk. kim derdi ki buradan efsane bir comeback yapılacak diye.

    önce carragher, sonra suarez ile dengeyi sağlasak da absürt bir gol yiyorduk nani'nin kafasından. ilk yarı 3-2 tamamlansa da soyunma odasında oyuncularımıza gereken gazı, inancı verdik; (bkz: fatih terim stayla) ve hakkımız olan galibiyete ulaştık.

    zafer sarhoşuyum...

    http://i52.tinypic.com/2vlqiqo.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın