• 72
    "sizin de bugün resmi siteden öğrendiğiniz gibi galatasaray spor kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladım. 2006 yılından beri formasını terlettiğim ve benim için değeri çok fazla olan karşıyaka spor kulübü ile olan birlikteliğim sona erdi. ama herkesin şunu bilmesini isterim ki, karşıyaka spor kulubü'nün, karşıyaka taraftarının, 4 yıl boyunca karşıyaka'da çalıştığım antrenörlerin, aynı formayı terlettiğim takım arkadaşlarımın değeri, kalbimdeki olan yeri her zaman farklı kalacaktır...

    karşıyaka semti benım büyüdüğüm, furkan aldemir olduğum yerdir... 4 sene boyunca bu takımda elde ettiğim başarıları, özel günleri asla ama asla unutmam, unutamam... sakatlandığım gün onca insanın benim için gözyaşı dökmesi, iyi olmam için dua etmesi karşıyaka'nın, karşıyaka taraftarının benim için önemini katbekat arttırdı... inanıyorum ki, karşıyaka taraftarı da türk basketboluna altyapısından yetiştirmiş olduğu bir sporcu olarak bana destek çıkacaktır. umarım her zaman onlarıni oğulları, kardeşleri, ağabeyleri olarak kalmaya devam ederim... karşıyaka'da geçirdiğim her anı gururla taşımaya devam edeceğim.

    şimdi allah'ın izniyle önümde uzun ve yeni bir kariyer var... ve ben bu kariyerime büyük bir camia olan galatasaray spor kulübü'nde devam edeceğim. artık her ter damlam galatasaray'ın başarısı için dökülücek... bu büyük takımın formasını giymek benim için büyük bir onur olucaktır... insanların benden beklentilerini çok iyi biliyorum, bu benim için stres değil, artı bir motive olacaktır!

    galatasaray taraftarı için bundan sonraki senelerde eksikleri kapatıp, yüreğimi ortaya koyarak, takımdakı ağabeylerimin, antrenörlerimin yardımıyla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım... oktay hocamın ve galatasaray takımının bana basketbol yönünde artı sağlayacağına ve güzel tecrübeler kazandıracağına inancım tam... inşallah bundan sonraki kariyerimde kimseye karşı mahcup duruma düşmem... inşallah en güzel günler ve şampiyonluklar bizimle olur!

    bu güne kadar benim üzerimde emeği geçen ve transferim konusunda iyi dileklerde bulunup hayırlı olsun mesajları atan herkese sonsuz teşekkürler. bu hayırlı günde kesinleşen transferim, inşallah hem benim için hem de galatasaray ve karşıyaka spor kulüpleri için hayırlı olur.

    sevgi ve saygılarımla
    furkan aldemir"

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın