• 185
    (bkz: #695642)

    liverpoollu günlerimiz devam ediyor, anfield road'da bahar günleri geldi ve şampiyonluk yarışı son sürat sürüyor.

    ligde arsenal ile giriştiğimiz şampiyonluk yarışına manchester united da dahil oldu. sir alex'siz bir final düşünemiyorduk zaten. geçen gün kahvedeyiz arsene ile.
    iyice bir çekiştirmiştik alex'i. ama o da durur mu, yapıştırdı cevabı: ''ben de varım beyler''

    http://i51.tinypic.com/2hyvz1w.jpg

    tek yenilgimizi, ligin 27. haftasında ezeli rakibimiz merseyside ekibi everton'dan almamız bünyede hüsran yarattı. fa cup'ta ise yarı final kuraları çekilirken bunun intikamını almak için everton'ı istedik fakat sıcak top - soğuk top bıdı bıdısı dönmüş olsa gerek gerçekleşmedi bu dileğimiz. rakibimiz man city.

    uefa avrupa ligi'nde ise dolu dizgin gidiyoruz. grup aşamasını lider tamamladıktan sonra sampdoria ve getafe engellerini aştık.
    çeyrek final kuraları çekilirken gönül fenerbahçe'yi istese de bilin bakalım kim geldi: man city

    bir de şöyle bir şey var: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24128245

    manchester city'den o son dakika golünün intikamını almak için önümüzde fazlasıyla şans var. ek olarak, barcelona'da guardiola bırakacak diyolla.
    yerine geçen isim de benmişim. teklif gelirse, her ne kadar barça'yı seven biri olsam da, kabul edemem, liverpool'u bırakamam.

    ekleme: asıl yazmak istediğimi unuttum. arkadaş uefa'da çeyrek final, ligde böylesine kritik bir hafta, fa cup'ta yarı final maçı öncesi paul konchesky dışında alternatifi bulunmayan fabio aurelio ve bu sezonda bize abartısız 5-6 maç kazandıran jose manuel reina aynı anda sakatlanmak zorunda mı ???
App Store'dan indirin Google Play'den alın