• 17
    ''tribün kültürü budur'' şeklinde savunulmaya çalışılan olaylardır. ha, bir de şey vardı; ''lan bak elitist, biz yıllarca febe deplasmanında herele gürele...''

    insan gibi maçını izleyen, takımına destek veren, zor anlarında onların yanında olup, kazanan takım kupayı alırken salondan olay çıkarmadan ayrılmak isteyenler de elitist oldu anasını satayım. fenerliler geçenlerde efes pilsenlilere meydan dayağı atarken hepimiz tepkiliydik, ''ahan da zati başka ne beklenir fenerliden!'' diyorduk, ne oldu şimdi?

    ben de istemiyorum ezeli rakibin benim sahamda kupa almasını da, kazandılar, ne yapayım? keşke basketbolu bu kadar boşlamasaydık, keşke her alanda ipleri onların eline vermeseydik, keşke daha güçlü olan biz olsaydık da biz onların sahasında şampiyonluğu ilan etseydik. ha, sonuçta meydan dayağı da yerdik, kupayı kafamıza da yerdik, taş da yerdik, sopa da yerdik. ''hmm, tribün kültürü bu pis elitistler, dövecekler tabi, manyak mısınız?'' deyip kenara mı çekilceketik o zaman?

    ezeli rakibe kupayı sahamızda kaldırtmayacakmışız. niye? sonuçta kupayı onlar almadı mı, nerede kaldırırlarsa kaldırsınlar. yahu, bizim takımımız, ezilmeleri beklenirken aslanlar gibi savaşmış, şampiyonluk umudu bile yaşatmış bizlere. onları bağrımıza basacağımıza, varsa ezeli rakip, yoksa ezeli rakip! bunları söyleyince de elitist, muhallebi çocuğu oluyoruz. hay allah ya, hanım koş ropdöşambırımı getir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın