• 16
    elitist taraftarlarımızın gaza gelişiyle abartılan olaylardır. şöyle ki, eğer galatasaray cc sinan erdem'de şampiyon olsaydı aynı hedeler gerçekleşecekti, tek fark medyada yer alışı olacaktı.

    bugün salonda arbede, çirkin olaylar, türk basketbolunun bunlardan kurtulması gerek, hebele, hübele diye yazanlar, sadece, fenerbahçe taraftarı salondan çıkarıldıktan sonra galatasaray cc kupayı kaldırdı diyeceklerdi, olay da burada kapanacaktı.

    unutmamak gerek, daha bu sene içinde futbol konusunda birkaç kelam eden herhangi bir galatasaray yöneticisi anında cezaya çarptırılırken, konuşan fenerbahçelilere sonuna kadar müsamaha edildi.

    fenerbahçe gaziantepspor maçında yaşananları türk telekom arena'da yaşadığımızı düşünün... kaç kişinin fenerbahçe taraftarının sahaya attıklarından haberi var o maçla alakalı? ama eğer maç türk telekom arena'da olsaydı herkesin haberi olur, millet galatasaray taraftarına küfrederdi.

    hiçbir şeyden ikna olmuyorsanız, eric gerets'in alnındaki kandan sonra fenerbahçe'nin aldığı cezaya, basında bu olayların yer alışına, bir de hani biz sahayı sulamışız falan diye aldığımız ceza miktarı + basında yer edişine bakın, anlarsınız.

    bir de bu genel bir eleştiri olsun, transfer edilen her oyuncudan, takımda yer alan oyunculardan, yaşanan olaylardan basının bahsedişine bakıp takıma köstek olmak yerine, azıcık olumlu bakın ve destek olmayı deneyin. haftalardır fbülker galatasaray cc'dan daha kaliteli diye dillere pelesenk eden basının oyununa gelmeyin.* * tutku kadar, andric kadar inanın önce takıma, sonra onlara laf etme hakkınız olsun. unutmayın, arsenal de bizden kaliteliydi, ama biz o zamanlar inanırdık.

    arda şöyle yapmış böyle yapmış diyen basının gazına gelip her bokta arda'yı itin bir tarafına sokmak yerine, azıcık destek oluverin de görün o zaman adamı... gördünüz de zaten, siz de biliyorsunuz.

    neyse, konudan sapmamak gerek.

    bu olaylar da biz ceza alana dek basın tarafından abartılacak, bu arada belki çoğu maç tribüne bile gelmeyen ve elitist gözüken taraftar tarafından eleştirilecek. eleştirenlerin en büyük cümlesi de galatasaraylılığımdan soğudum olacak. kimsenin galatasaraylılığını yargılamak bana düşmez, o yüzden sizin şu an tahmin ettiğiniz sözleri içimden sarfediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın