resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1423
    türk futbol tarihinde bir elin parmakları sayısını geçmeyecek kadar başarılara baktığınızda arkasında kim var? israil. yok lan şaka. tabikide fatih terim.

    4 sene üst üste şampiyonluk ve sonrasında alınan uefa kupası. avrupanın zirvesine çıkışının arkasında isimsiz oyuncuları isimli yapan, bu adamlarla muhteşem takım yaratan fatih terim.
    2 sene sonra 2002 de dünya üçüncülüğü kazanan takımın ilk 11 inde tam 8 galatasaraylı futbolcu var. hepsi fatih terim'in yarattığı oyuncular.
    2008'e kadar türk futbol tarihinde bir başarı yoktu. zaten bu süre zarfında fatih terim'de yoktu. sonra avrupa şampiyonasına gidildi ve avrupa üçüncülüğü kazanıldı. bunun arkasında da israil yoktu. fatih terim vardır.

    adamın tipini eleştirebilirsiniz, egosuna laf söyleyebilirsiniz, giydiği kıyafete laf atabilirsiniz ama teknik adamlığına, başarısına laf eden taş olur. futbol konusunda beceriksiz bir ülkede olmayan yapan tek adamdır. tıpkı ulu önderimiz mustafa kemal atatürk gibi. evet futbolun atası fatih terim'dir. varsa karşı olan söylesin bana tek bir isim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın