• 3526
    içerisindeki yeteneksizler, parazitler ve vizyonsuzlar temizlenmedikçe tam olarak iyi olamayacak takımdır. sürekli hücum oyuncusu almak istiyoruz. eskiden baros-lincoln-kewell-arda gibi oyuncularla oynardık. ama defans iyi olmadımı, hücumun bir işe yaramadığını hem o zamanda hem başka zamanlarda (ve bu sezon beşiktaşta) bir çok kez (mesela hamburg maçı) gördük. umarım istediği temizlik er ya da geç sağlanır ve hem defans hem hücum manasında tertemiz, yırtıcı ve teknik bir takım kurulur.

    http://alisamiyen.net/...a%FEkan-%DCnal-Aysal *

    --- alıntı ---

    başkan'dan genel beklentilerimiz transfer yapması ve yıldızları florya'ya çıkarmasına indirgendi. bunda bir hata yok mu?

    polat yönetimi özellikle ilk yıllarında bu ülkeye gelmesi hayal olan yıldızları getirdi. elano'ya, keita'ya hatta geldiğinde jo'ya şaşırmamış mıydık? ama polat, getirdikleri yüzünden değil göndermedikleri yüzünden (buna adnan sezgin dahil) mahvoldu.

    aysal ilk geldiğinde benim beklentim ve onun söylediği, florya'ya disiplin getirmek ve galatasaray'ın ruhunu canlandırmaktı. ama sanırım arabanın vitesi farkında olmadan kayıyor ve ilk günlerdeki anlayıştan yavaş yavaş toprak yola savruluyoruz.

    olması gereken öncelikle florya'nın adamakıllı dezenfekte edilmesiydi. en basitinden kaleci hocası nezihi ile tercüman mert çetin gibi yetersizlikleri tescil edilmiş adamlardan başlanabilirdi, nedir bu hamleyi yapmakta yönetimin elini tutan mesela?

    servet-balta gibi yetersiz / disiplinsiz; sarp-ayhan gibi iyiniyetli ama faydası kalmamış oyuncularla mı gelecek seneleri kurguluyoruz ?

    özü itibariyle gönderilecekler çok kısa sürede gönderilmeli, genel temizlik ve arınmadan sonra kalacaklarla ciddi bir galatasaraylılık konuşması yapılmalı, arda ile ilgili karar tartışmaya yer olmayacak şekilde deklare edilmeli ve kalan sağlar hocaya teslim edilmeliydi.

    bugün için öyle bir algı oluştu ki kurtuluşumuz sadece drogba veya kim transferine bağlı gibi, oysa bu nitelikte 2-3 yıldır dünya dolusu adamlar geliyor ve gidiyor. ama 10 kalecidir bu takımı geriye götüren nezihi boloğlu ile "the team struggled well today" mert çetin veya birçok hak etmeyen oyuncu halen galatasaray'ın parasını yemeye devam ediyor.

    tugay kerimoğlu ne yapıyor mesela (ki ben alt yapıda ondan yararlanmasını diliyorum) veya scouting diye yalandan bir sistem kurulmuştu bu halen var mı? oyuncu adaylarını kim seçer kim önerir, cüneyt tanman mı bülent tulun mu, bir başkası mı yoksa fatih terim mi? alt yapı için ne yapılıyor?

    bu sene defansta sabri-servet-balta ve çağlar dörtlüsü ile mi oynayacağız? ahmet bulut arda'nın menejeri olmaya devam edecek mi? nezihi halen kaleci antrenörümüz mü? sadece bu son cümlemde yazan şu 20 kelimelik sorun galatasaray'ı şampiyonluktan edecek kadar önemlidir, niye hiçbir hareket yok?

    drogba bir illüzyon mu?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın