• 159
    galatasaray'ım icin oldukca zorlu gececegini dusunuyorum. ancak medya aksini iddia etse de selcuk inan transferi ile hala rakiplerden acık ara onde oldugumuz transfer sezonudur. bence taraftarımızın golcu transferine takılmaması gerekmektedir. zira cok daha onemli eksiklerimiz mevcuttur.

    kaleciler:
    aykut ve ufuk eldeki kaleciler. cok kaliteli bir yabancı kaleci transferine ihtiyacımız vardır. bence birinci onceliktedir.

    defans:
    sabri sarıoğlu'nu yıllardır o mevkiide tek basına. en az onun kadar iyi bir sag bek ihtiyacımız vardır.

    gokhan zan'ın kontratının bittigini ve yenilenmeyecegini dusunerek, lucas neill'in ayrıldıgını dusunursek elde sadece servet kalmıstır. en az 2 tane stoper ihtiyacımız vardır. hatta gerekli stoper sayısı 4 olmalıdır ama alınacak beklerden belki yedeklenebilir. uzulerek servet'in kaldıgını dusunuyorum.

    sol bek'de caglar birinci'nin devam edecegini, insua'nın ayrılacagını ve hakan balta'nın gonderilecegi (hayali ile) 1 adet de sol bek gereklidir.

    orta saha:

    bam'dan ayhan kalabilir diye dusunuyorum. cana ayrılır heralde. culio sozlesmesi devam eden futbolcu oldugundan kalabilir. bu durumda elde kalan ayhan selcuk, culio ve yekta. en az 2 tane daha orta saha oyuncusu gerekli bu durumda.

    kanat / kanat forvet:

    arda gidiyor galiba diye dusunuyorum. aydını saymayalım derim kalsa da. kewell zaten gitti diyorum. pino'yu hoca istiyormus diye soylentiler var kaldı diyelim.kazımda elde var. emre colak'da aydınla birlikte bir kisilik kanat diye dusunuyorum. toplamda 3 kanat oyuncumuz var ve buraya da 1 takviye gerekli.

    forvet:

    elmander geldi. elde sonu ne olacak belli olmayan ama gonderilmesini umdugum stancu var. baros'un sozlesmesi devam etmekte. bence en sorunsuz yer, ama illa ki olacaksa drogba olsun derim. eger baros'da giderse onun yerine alınabilir belki.

    bu durumda liste soyle olur:

    1 kaleci
    1 sag bek,
    en az 2 stoper, (belki de 3)
    1 sol bek,
    2 orta saha,
    1 kanat forvet,
    1 golcu
    toplamda 9 oyuncu daha ihtiyacımız var gorulmektedir. (3 stoperle 10 etmektedir)

    elde kalan yabancılar:
    culio,pino,baros,elmander,mecburiyetten stancu belkide.

    toplam 9 oyuncu ihtiyacı ve 5 yabancı oyuncu hakkımız var. nerden bulunacak bu 4 turk acaba???
App Store'dan indirin Google Play'den alın