resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1215
    yeniden teknik direktör oluşu resmen açıklandıktan 15 dakika sonra başarısız olacağı yorumunu da gördük, rahatladık sözlükçe. hadi gelmeden önce yorumunu yaparsın, gelmesin şöyledir, böyledir dersin; şu gelsin bu gelsin dersin. yaptınız da dediniz de, gördük, okuduk. ama resmen galatasaray'ın teknik direktörü olduğu açıklanmasından sonra önce bi hayırlı olsun der taraftar yahu. sorsak eleştirmek de mi yasak dersiniz, sana mı sorcam diye çemkirirsiniz.

    yaydığınız enerjinin başımıza gelenlerde payı büyük. hayır diyelim ki dedikleriniz birebir çıktı ne oluyor sonunda, ne hissediyorsunuz, mutlu mu oluyorsunuz, bu işi biliyorum ben mi diyorsunuz kendinize, etrafınıza?! ne alakası var diyorsanız, bu mutsuzluktan zevk mi alıyorsunuz?!her gelenin önüne çıktınız, yüklendiniz, destek yerine köstek oldunuz. rakipleri geçtik biyandan da sizinle uğraşmamız gerekti.

    her neyse sadece galatasaray'la ilgili değil, genel olarak da şahsi hayatınızda bu bakış açısı hakimse, allah yardımcınız olsun. söylemeden de geçemeyeceğim %99,99 başarısız olacaksınız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın