resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1197
    ottoman otelde çiçeği burnunda başkanımız ünal aysalla yaptığı görüşmede kendisine şunlar teklif edilen yeni teknik direktörümüz. öncelikle floryada tek adam durumu yoktur. floryayla sorumlu olan yöneticimiz bülent tulundur kendisi ünal aysala doğrudan bağlı olacak ancak öncelikle yalnızca futbol a takımı ile ilgili teknik işlerde tek söz sahibi olacaktır. bunun yanında yardımcılarını yerine yetiştirecek ve bugüne kadar yapmadığı biçimde yerine yeni birisini çıkarmakla sorumlu olacaktır. bu sırada bir parantez açmakta fayda var. kendisi milli takım teknik direktörü olmadan evvel sepp piontekin yardımcısıydı. daha sonra onun yanından bir anlamda yetişerek yerine gelmişti. elbette transferler konusunda yine tek söz hakkı onun olacaktır.

    bu dönem şahsi kanaatimce 2. kez geldiği zamana benzemeyecektir. zira başkan bu dönem transferler ve futbola yapılacak yatırımlar konusunda açık çek ile gelmiştir. bu da elindeki imkanları yeni bir kadro kurmak için süper lig standartlarında sınırsız bir şanstır. bunun yanı sıra türkiyede sanmıyorum ki bir futbolcu fatih hocayla çalışmak istemesin çünkü onunla çalışmak demek bir anlamda milli takım bir anlamda yurtdışı vitrinine çıkmak demek ayrıca avrupada çoğu isimden daha sağlam bir kulis ile kariyerine devam etmek demektir.

    bu açılardan fatih hocanın zaten taktik açıdan sorgulayabilecek bir adam olmadığım için kendi kavlimce doğru zaman ve yönetimce doğru kişilerle başladığını düşünüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın