resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1184
    yine mi fatih terim? diyenler suçu yöneticilere atmak yerine kendi evlatlarımıza atmaları gerekiyor. bu kulüpten fatih terim dışında teknik direktör çıkmadı. mustafa denizli var ama o sırasını saldı ve akil adam pozisyonuna geçti.

    galatasaray her zora düştüğünde yöneticiler soluğu fatih terim'in yanında alıyor. ben buna karşı olsam bile gidecek başka bir yer yok çünkü. insanlar hayatında zora düştüklerinde en yakınlarına giderler, bu doğaldır.

    o kadar futbolcu yetiştirdik ama doğru dürüst bir teknik direktör olamadılar. bülent korkmaz, hakan şükür, hakan ünsal, hayrettin demirbaş, vs.. hani nerede bunlar? bunlarda birer fatih terim olsaydı 3. fatih terim dönemi olur muydu? olmazdı. her zora düştüğümüzde birisine giderdik.

    bir kereliğine bülent korkmaz'a sarıldık, sarılmaz olaydık diyecek kadar kötü bir teknik adamlık sergiledi. hakan şükür zaten bu işlere hiç girişmedi, diğerleri başka alanlara yöneldi veya yardımcı hocalıktan öteye gidemedi.

    bülent korkmaz futbolculuğu döneminde o kadar iyi hocalarla çalıştı ama hiçbirisinden adam gibi birşey öğrenememiş. hakan şükür kolay yoldan para kazanmak yerine giyeydi eşofmanını ineydi saha kenarına. tv ekranlarında ona buna sallamak yerine futbolculara bildiğini aktarabilseydi 3. terim dönemi olur muydu? adnan polat gel altyapıdan başla teklifini kabul etmiş olsaydı bugün teknik direktör adayları arasında ismi ilk sırada olmaz mıydı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın