resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1773
    her maçta kıçı kırık kontraataklarda rakibin ayağından açılan topu marke edip auta çıkarttığı için, kanattan yardıran hücum oyuncusuna yaldır yaldır koşup topu taca gönderdiği ya da adamı yıktığı için alkışlanan adamdır. bunu maç boyunca sadece 2 kere yapar ve bu adama millet servet, servet diye bağırır.

    ayrıca bunu da tüm stad yapar. bokunu da ultraslan'a atarlar. ulan neresinden tutsan elinde kalıyor. adam bok gibi kendini iyi zannediyor. 14 mayıs 2011 gençlerbirliği galatasaray maçında ilk golü kendisi yüzünden yedik zaten kimse yazmamış. staddaydım. maçtan önce bu herifi çağırdılar. ultraslan multraslan falan değil. bu herifi taraftar kıçını yırta yırta çağırdı. eee? forumlara bakıyorum, buraya bakıyorum. yazılan tek şey var; o da "gitsin". e gitsin o zaman. ben de gönülden diliyorum ama stadda birden bire herkesin sevgilisi oluyor bu adam anlamak mümkün değil.

    savunma vasfının zerresi yok adamda. galiba o cüssenin arada öyle yardırmalarına tav oluyor millet. o kadar çok gol yedirdi ki bize sayılmaz. açın seyredin golleri. kritik zamanda hamle hatalarıyla dolu bir adam servet. ayrıca o malum ankaragücü maçı bile şimşekleri üzerine çekebilir servet'in.

    yalnız bizim de duruşumuzu düzeltmemiz lazım. burada küfredip sahnede alkışlarsan adamın buradan haberinin olmaması çok normal. sevmediğin adama neden bağırıyorsun derler insana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın