resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1125
    1. dönemin de tarih yazmış, 2. döneminin ilk senesinde rahatlıkla şampiyon olabilecekken (2002-2003 lukunku, almaguer vs. oyunculara rağmen) federasyonun 100. yıl sebebiyle şampiyonluğu bariz bir şekilde bjk'ya vermesiyle ikinci bitirmiştir sezonu.

    2003-2004 yılı ise tamamen fiyaskoyla bitmiştir. baktığımız zaman sadece 1 sezon başarısız olmuştur. sanki fatih terimle 5 yıl kupasız kaldık sanacak gören olsa şurada yazanları.

    gelelim ikinci kanıya;

    fatih terim geldiği zaman servet, hakan balta, mustafa sarp gibi adamların takımda şans bulmasında korkanlar için.

    arkadaşlar fatih terim bu adamları oynatsa bile bu halde oynamayacaklar. yani mustafa sarp eşşek gibi koşacak, hayvan gibi pres yapacak ya da defolup gidecek. keza servet ve hakan balta'da ya adam gibi savunma yapacak veyahut kızağa çekilecek veya gönderilecekler. fatih hoca göz göre göre sahada basmayan, ısırmayan adamı boş boş kadroda bulundurmaz, anında keser.

    en çok korkulan bu özellikle sahada hiçbirşey yapmayıp yine de 11'de kendine yer bulmalarından korkuyoruz bu adamların. birşeye o kadar eminim ki fatih terim'in takımında öyle adamlara yer yok.

    fatih hoca hele bir gelsin, o servet kişisi sıkıyorsa topu alıp ilerlemeye kalksında görelim. mustafa sarp sahada pres yapmadan yerini kaybedip, forvete gol atmaya gitsinde görelim. hakan balta adam kovalamayı bıraksında görelim.

    fatih terim çivisi çıkmış takımı adam edecek yegane insandır. ünal aysal'ın florya'yı 2 ayda disiplin altına alırız sözü bu yüzdendir. ünal aysal yöneticilerle beraber gidip takımı döverek disiplin edecek değil. fatih terim'i getirerek hizaya sokacak takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın