• 141
    dallas'a süpürülmesinden sonra "nba'in fenerbahçe'si" sıfatını alan benim yalnız ve ezilmiş takımım. renk olayına takanlardan başlayalım, ben hiçbir lakers formasının fenerbahçe formasına benzetemedim. umarım biri çıkarır da bana gösterir, bak bu iki forma birbirini andırıyo. onun dışında "fener sarı lacivert, lakers sarı mor, e morla lacivertte yakın, yapıştır etiketi, lakers; nba'in fenerbahçe'si." hadi forma renklerini geçtim bu benzerliği çirkefliğe bağlayanlar var. son maçta yapılanlar çok çirkin. öncelikle bunu söyliyim. özellikle bynum'ın yaptığı kabul edilemez. -ki kendisi de 5 maç ceza aldı- ancak bundan önce ne zaman böyle olaylar yaşandı? yoksa tek maça bakarak mı "lakers=fenerbahçe" deniyor. bu çok sığ bir anlayış. hatta o kadar sığ ki şunla denk olabilir: * lakers avrupa'da yok eaabi! kobe avrupa maçlarında çıkıp sazı eline almıyor. lakers new york'un ötesinde yok! phil jackson istifa etsin! kobe takas edilsin!

    lakers'ın nba'in en başarılı takımı olduğunu söylememe gerek yok herhalde. ancak bir maç ile kendilerine fenerbahçe sıfatı yakıştırılıyosa kusura bakmayın ama çok sığ düşünüyorsunuz.

    ayrıca lakers takımının ciddi değişiklere ihtiyacı yok. fisher'ın sürelerini azaltıcak vasat üstü bir 1 numarayla bu takım yine gelecek sezona şampiyonluğun en kuvvetli adayı olarak başlayacaktır. halihazırda elinde dünyanın en iyi oyuncusunu -kobe bryant- ve en iyi uzun rotasyonunu barındırıyorlar zaten. bu uzunları devamlı olarak besleyebilecek ve ceza atışlarını sokabilecek bi' 1 numara ile lakers yine sezona şampiyonluk adayı olarak başlayacaktır.

    edit: ha bu arada söylemeyi unutmuşum. allah aşkına biri bana "şu takımı tutan şunu nasıl tutar"ın mantığını açıklasın. bu takımlar paket halinde mi tutuluyor arkadaş, adanademirspor'u tutuyosam livorno'yu da mı tutmak zorundayım. adana demirspor'u tutup, italya'da da lazio'yu destekleyemez miyim misalen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın