• 3470
    2010-2011 sezonunu kalecisiz geçirmektedir.

    kadroda kaleci sıfatı ile bulunan oyuncular:
    (bkz: robinson zapata)
    (bkz: ufuk ceylan)
    (bkz: aykut erçetin)

    birinin bok olmadığı anlaşıldığında, gözler diğerine çevrildi bu zamana kadar. ligin ilk maçına aykut erçetin ile çıkmıştık. daha sonra 7 hafta kaleyi ufuk ceylan korumuştu. sonra fenerbahçe maçında* kaleyi tekrar aykut erçetin devralmıştı. ilk yarının sonuna kadar da kendisi kulübeye hapsolmuş ve kalede ufuk ceylan'ı izlemiştik. daha sonra devre arasında robinson zapata denilen karpuzcu transfer edildi adnan sezgin referansı ile. zapata'nın gelişi ile daha önce tecrübe ile sabit olan ufuk & aykut yetersizleri de kulübeye hapsolmuştu. gelin görün ki zapata da tatmin edemedi taraftarı performansı ile. sonra yine ufuk, yine aykut...

    bir futbol takımında 3 kaleci de dönüşümlü olarak sezon içerisinde şans buluyor ise bunun tek anlamı vardır: üçü de kötü kalecidir. birinden memnun kalınmayınca diğeri denemeye alınır fakat galatasaray deneme tahtası olmadığı için sezon sonunda bu 3 oyuncunun da gönderilmesi gerekmektedir. her zaman bilinen bir gerçek var ki o da bir takımın başarıya giden yoldaki ilk basamağı kaledir. galatasaray tarihindeki tüm büyük başarıların olduğu dönem incelendiğinde kadroda zoran simovic, claudio andre mergen taffarel, faryd aly camilo mondragon olduğu göze çarpar. bir takım, kalesinde istikrar sağlayamıyor ve sezon içinde kadrosundaki kalecilerin tümünü oynatıyor ise burada istikrarsızlık ve kötü performans var demektir.

    kısacası 2011/2012 sezonunda kazanılacak başarılar ile 2010/11 sezonundaki kara tablo silinmek isteniyor ise buna kaleden başlamak gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın