• 3466
    içler acısı durumdadır. sportif başarısızlık affedilebilir bir durum, ama bu takım birilerinin çiftliği olmuş ve şu başarısızlık ortamında bile bu birileriyle o gözümüzden sakındığımız parçalının ilişkisi sona erdirilemiyor.

    misimovic bu takımdan ''gözünün üstünde kaşın var'' bahanesiyle gönderildi. isteksizmiş, peki... pino, teknik direktörü tarafından basının önünde linç edildikten sonra, ''hatasını anladı'' gerekçesiyle takıma geri döndürüldü. şu takıma yıllardır zerre katkısı olmayan kazmalar ısrarla takımda tutulup taraftarın sabrı zorlanırken, basının kafayı taktığı iki üç yabancı futbolcu hakkında onlarca asılsız iddia ortaya atılmakta ve bu iddialara hiçbir şekilde cevap verilmemekte.

    lucas neill'ın olayı tam bir komedyaya dönmüş durumda. resmi siteden sakat olduğu ve ülkesinde ameliyat olacağı söyleniyor ve kimse resmi siteye inanmıyor. evet, resmi siteye kimse inanmıyor. inanmıyor kimse resmi siteye yahu, ''transfer görüşmesi için getti lanğ o!'' diyorlar. basın da bu yönde haberler yapmayı tercih ediyor. adam ameliyat oldu, ama yok, ''bu resmi sitenin bulduğu bir bahane!'' niye? niye bahane uydursun lan resmi site neill'a? koskoca resmi siteye yapılan muameleye bak lan!

    öte yandan taraftarın büyük çoğunluğunun nefret ettiği adamlar istedikleri gibi at koştururken, basın da bu eciş bücüşleri ısrarla savunmakta ve taraftarın kendilerine ne kadar haksızlık ettiğinden, aslında onların ne kadar iyi galatasaraylı olduklarından dem vurmakta...

    şu son tokatlama olayı da bardağın taştığı son nokta. yarmanın biri genç futbolcuya tokat atıyor. bunun yaptırımı olmadığını gören genç futbolcu twitter üzerinden yarmaya verip veriştiriyor. kimse bu olayı yalanlayamıyor. ama ertesi gün yarma ve genç futbolcu gülümsetilerek kol kola basın karşısına çıkartılıyor. ''olay tatalıya bağlandı.'' ben yemem o tatlıyı... demek ki koskoca futbol takımında, hani o çok övündüğümüz ''temeli okul olan'' camiamızda, adlarına abi denilen yarmalar, genç olanları ister dövüyor, ister seviyor. okulda öğretilen buysa vay halimize! o yarmaya kaliteli stoper muamelesi yapıp kul köle olanlara florya'nın kapısından girmek nasip olmasın!

    şu takımı abiler çöplüğüne çevirenlerin, koskoca galatasaray'ı üç kuruşluk takımların taraftarlarının ve basının oyuncağı haline getirenlerin futbolla ilişiği kesilsin ve bir daha kendilerinden haber alamayalım lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın