resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 934
    kendisinin disiplin konusunda ne kadar ileri düzeyde olduğunu söylemeye gerek yok. en başarılı dönemlerimiz onunla geçti. onun teknik direktörlüğünde geçirdiğimiz 4 sene de aldığımız yenilgi sayısı, bu sezon aldığımız yenilgi sayısından daha az idi. ayrıca ünal aysal'ın "disiplin sorun değil, florya'da 2-3 ay içinde bu sorunu hallederiz." demesi kafasındaki ilk ismin fatih terim olduğunu gösteriyor, en azından benim düşüncem bu.

    gelirse neler olur? kaleci antrenörümüz eser özaltındere olur. bu çok önemli bir hamle benim için. iyi kalecilerin, potansiyeli olan kalecilerin teker teker çürüdüğü yer oldu galatasaray nezih ali boloğlu antrenörlüğünde. ha sadece kendisi yüzünden mi? hayır, takımın hali orta da ancak kalecilerimizin bu kadar kötü performansı &60-70 nezih hoca'nın sayesinde. bir futbol takımının en önemli mevkilerinden biridir kaleci. takımı ateşler de, yere de batırır. biz battık. eser hoca çok iyi bir antrenördür, otoriterdir. onun başarıları, onunla başarılarımız ortada. kesinlikle çok büyük bir artı olur galatasaray için.

    fatih hoca gelirse büyük ihtimalle euro 2008'de milli takımımıza getirdiği amerikalı kondisyonerler gelecek. milli takım'ın bana göre maçları son dakikada gol atarak kazanmasının nedenlerinden biriydi. milli takım sonrası sakatlıklar denildi ancak o sakatlıklar nedense sadece galatasaray oyuncularını buldu. (u: nedeni açık skibbe'nin hafif antrenmanları, zaten bu antrenmanlardan sonra belimizi doğrultmadık )

    son olarak fatih terim gelirse şartları bellidir. florya'nın tek hakimi olacak. her istediği olacak, istediği futbolcular alınacak vs... bunu ünal aysal başkanlığında yapabilir. rahmetli canaydın döneminde fatih terim'in istediği isimlerin alınmadığını biliyorum ve 2. dönemi maalesef hüsranla bitti, tıpkı rijkaard gibi. kim gelirse bu saatten sonra istenilen isimler alınabilir, o mali durum var artık. şuan öyle bir durumdayız ki, kim gelirse gelsin ne kadar başarabilir, ne kadar bu takımı ileriye götürebilir bilmiyorum. geçen sene bana fatih terim deseydiniz gelmesin derdim, ama şuan içimden gelmesi için dua ediyorum. sanırım şuan için bu kaos içindeki galatasaray'ı, bu durumdan çıkaracak, bilerek kötü oynayarak hocasını göndermeye çalışan futbolcuları bitirecek, maç seçen ve bilerek oynamayan isimleri bitirecek hoca fatih terim'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın