• 64
    yabanci sinirlamasinin yeterli oldugunu veya azaltilmasi gerektigini dusunenlere katilmadigim hede hodo'dur.
    ozellikle benin'li kongo'lu oyuncularla dolup tasar bu lig argumani, bir yere kadar dogrudur evet ancak sonucta bu isin icindeki insanlar takim icin hangi durum en iyiyse onu secerler. yani eger ki benin'li kongo'lu bir oyuncu, mustafa sarp'tan daha iyiyse, o transfer edilir. o yuzden arguman, kuvvetli olsa dahi, pek olasilikli gozukmuyor.

    ote yandan, mevcut ekonomide gokhan zan'in yillik aldigi ucreti, yekta kurtulus'un bonservisini dusunecek olursak, ekonomi derslerinde de gordugumuz gibi, zoraki bir talep yaratildigi zaman, fiyatlar artiyor. bugun gokhan zan'a o yillik ucreti verecek bir avrupa klubu yoktur, yekta'ya o bonservisi verecek bir klup yoktur, vermezler zaten. yekta kurtulus'un bonservisi, ibrahim afellay'in bonservisi ile ayniysa, bu durumda sorgulanmasi gereken olgudur yabanci kontenjani.

    hepten limitsiz olsun demiyorum, ancak 6+2+2 tarzi komikliklerden kurtulmasi gerekir. yoksa turk futbolcusu su ana kadar aldigi ucretten mutlu mesut, kendini kaptirmasina gerek olmadan, trink parasini alip hayatina devam eder. biz de uzgun gozlerle izlemeye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın