• 12
    takımın şampiyonluğa ne kadar yakın olduğunu gösterecek karşılaşma. f.ülker'e karşı ilk maçı, bugüne kadar kazandığımız bütün maçları kenara bırakıyorum. bu maçtan alınacak bir galibiyet, herkesin aklındaki galatasaray olgusunu daha da güçlendirir.

    ne yapmak lazım kazanmak için?

    parke dışındaki bütün etmenlerden uzak durmak gerekiyor öncelikle, erşan kartal'a rağmen hem de. ilk maçı hatırlayalım, f.bahçe'nin tribünlerden ve hakem kararlarından etkilenip oyununu ne kadar çapsız hale getirdiği dün gibi aklımda. bizim bu etmenlerden kendimizi soyutlamamız gerekiyor, ne tribündeki kişiler, ne sahadaki hakem görünümlü fenerbahçeli kişiler, ne da başka bir şey. bizim tek konsantrasyonumuz oyunumuza olmalıdır, gerekli diğer bütün işleri oktay mahmuti halledecektir zaten.

    ligin en iyi savunma takımı olduğumuzu, bu sene bir çok maçta rakiplere çaresiz bıraktığımız o sertliği, aynı pankartımızda da yazdığı gibi, onların karşı koyamayacakları savunmamız, maçı bize getirecek en önemli faktör olacaktır. biz, savunmasıyla yükselen bir takımız. f.bahçe'yi hiç bir şartta daha fazla atarak yenemeyiz. galibiyetin ilk formülü, galatasaray kalitesinde savunma olacaktır. bunun da ilk adımı, ukic&saras iklisini durdurmak ile olacaktır. oyun kurucularının kötü olduğu her maçta f.bahçe'nin ne denli rezil duruma düştüğü ortada.

    oyuncularımıza sonsuz başarılar, bizleri bu sene bir çok defa sevindirdiler. artık bu sevinçlerin nirvanaya ulaşacağı günlere geldik, başarabilirler, inanıyoruz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın