resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 904
    şöyle bir düşünüyorum galatasaray tarihinde en çok sevdiğim adam kimdir diye. hagi ve hakan şükür'in önünde açık farkla fatih terim'dir. bana hayatımın mutluluğunu yaşatmıştır. hiç bir zaman fatih terim gelmesin yeaaaeaae demediğim gibi bu sefer gelmesini herkesten çok istiyorum.

    sebeplerine gelince.

    şu an rezilleri oynayan topçular - balta, sarp, barış, ayhan, zan, servet, arda, hatta ufuk - terim gelirse köpek gibi oynatacaktır bunları. oynamayanı kapının önüne koyacaktır.

    terim ne rijkaard gibi herkese güvenecek kadar iyi niyetli, ne de hagi gibi otorite kurayım derken eline yüzüne bulaştıran birisidir. herkes ona saygı duyacaktır, futbolcuya dayalı düzen son bulacaktır. servet çetin'in artislikleri son bulacaktır. çünkü yemez.

    hangi yönetim olursa olsun; skibbe, kalli, rijkaard, hagi'ye yapanları terim'e asla yapamaz. işine karışmak mı? yemez efendim.florya'da tek adam olacaktır imparator, en iyi bildiği işi yapacaktır.

    abartmıyorum. bence fatih terim türk futbolunun aziz yıldırım'la beraber en güçlü ismidir. federasyon başkanı'ndan daha çok sözü geçer. fatih terim'in galatasaray'ı hakkında kimse yalan haber yapamaz. kewell'ın alkollü bir şekilde soyunma odasına geldiği gibi haberler yapan kimseler kulübün adını ağzına alamaz.

    terim'in elidne arda, kazım, sabri, baros gibi ona çok uygun topçular olur. 7 senedir kulüp çalıştırmadığı için çok büyük bir istekle takımın başına gelecektir. 2. gelişindeki hataları yapmayacağını tahmin ediyorum, en azından o hataların farkındadır.

    yok kavgacıymış, yok egosu yüksekmiş gibi fener taraftarının gazıyla bu adamı eleştirenleri hiçbir zaman anlamayacağım. tam tersi adamlar geldi iş yapamadı.

    lucescu hakkında bir şey söylemem lazım taabi. teknik adamlığına, çok zeki olduğuna hiç bir lafım yok. ama bu ortamda bu futbolcular onu yer. medya'da futbolcular lucescu'dan rahatsız haberlerini 2 ay içinde görmeye başlarız. galatasaray maalesef bir shakhtar değil, orası kadar düzgün insanlardan oluşmuyor. bizdeki ilk senesinde futbolcularla yaşadıklarını biliyoruz, ikinci senesinde sıfırdan kurulmuş bir takım, isimsiz oyuncular onun için rahat bir çalışma ortamıydı. önümüzdeki sezon sıfırdan bir takım kurulacağını hiç sanmıyorum.

    bu nedenle fatih terim'i diğer bütün adaylardan daha çok istiyorum.

    edit: hakemler var bide. görün bakalım ne kadar dikkatli yönetecekler maçları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın