resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 628
    şuanda kadroya alınmamasının çok mantıklı bir açıklaması var hali hazırda. 1 ay sonra liverpool'a döneceği kesin olan bir adamı, hiçbir iddianın kalmadığı bir dönemde kadroya almak saçmalığın daniskası olur.

    kendisi frank rijkaard döneminde hakan balta'nın rezalet performansı sonrası formasını giymiş, bana göre hakan balta'dan daha kabul edilebilir bir performans da göstermişken, birkaç hafta sonra hagi'nin gelmesiyle birlikte "seneye takımda olmayacak, idareten alınan futbolcuyu oynatmam" düşüncesi yüzünden kulübeye mahkum olmuştur. bana göre hala iddiamız varken ve sol bek konusunda ciddi sorunlar yaşarken kullanılabilirdi insua. ama hagi'nin bakış açısı öyle değildi.

    şuan kadroya girememesinin kötü futbolcu olmasıyla, kötü performans göstermesiyle ilgisi yok. 1 ay sonra döneceği kesin. isterse gareth bale olsun, yine oynatılmaz. oynatılmamalı bu saatten sonra. onun yerine eldeki oyuncuların geleceği tayin edilmeli kalan haftalarda.

    artı olarak da "insuaaa yaa canııımm :(" demek ne kadar saçma ise, onunla bunun üzerinden dalga geçmek de o kadar saçmadır. geleceği gayet parlak olan, liverpool gibi bir takımda geçen sene 30'un üzerinde maça çıkmış, muhtemelen önümüzdeki sezonlarda da çıkacak olan bir futbolcunun böyle kaos dolu bir sezonda takımımıza gelerek körelmesi beni üzmüştür. galatasaray için değil, onun için üzüldüm. muhteşem bir oyuncuydu, keşke oynasaydı diye üzülmüyorum. rijkaard devam etseydi hala kullanıyorduk kendisini ve belki de bonservisi için görüşmelere başlamıştık. her neyse, olan oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın