resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 620
    yaptığı için ne haklı, ne haksız bulunabilir. bu adam bizim gibi yıllardır galatasarayla yatıp kalmamıştır. hagi yi muhtemelen sadece iyi bir futbolcu olarak tanımaktadır onun için efsane değildir ne türkiyeye ne galatasaraya kazandırdıklarından haberi yoktur.

    en önemlisi hagiye vefa borcu hiç yoktur. hatta hakan baltanın ve zapatanın bu kadar hata ile oynamasına rağmen kendisinin onlara kurban edildiğini düşündüğü için içten içe hoşlanmamaktadır da. üstelik daha hiç tanımadan hagi kendisini basının önünde istemediğini belirtmiştir

    teknik direktörlüğü döneminde hagi ye bir saygısızlığı da olmamıştır, arkasından konuşmamıştır. sahaya her çıktığında da küsmeden mücadele etmeye çalışmıştır.

    bence ayağa kalkıp yolcu etse , veda etse o zaman yapmacık olurdu. 21 yaşında bir delikanlıdan 60 yaşında bir amca gibi anlayışlı ve affedici olmasını beklemek çok da gerçekci değil. ben onun yerinde olsam hagi beni kovsa da ayağa kalkar veda ederdim ama ben 30 senedir galatasaraylıyım o çocuk daha 6 aydır burda.

    işin acı tarafı artık taraftar o kadar dolu ki gözünün üstünde kaşı var diye herkesi kesip atmak istiyor bu gidişle kurunun yanında çok da yaş yanacak
App Store'dan indirin Google Play'den alın