• 171
    galatasaray'dan başka bir takımı seçemediğim oyun. her manejerlik oyununda olduğu gibi yine galatasaray ile uzun yıllar oynadım, sayısız kupalar kazandım, kulübün efsaneleri arasına girdim. bu aralar sıkıldım ve fazla oynamıyorum ancak yeni başlayanlar için * öneri yapayım:

    kaleci: ufuk ceylan'ı ısrarla oynatın. şampiyonlar ligini ilk aldığım zaman kalemde kendisi vardı. eğer joe hart gibi, akinfeev gibi isimleri alamıyorsanız * mutlaka kaleyi ufak'a emanet edin. sinan bolat'a falan para harcamaya gerek yok.

    defans: öncelikle hakan balta'yı kesinlikle satınız. oyun başlangıcı için iyi para ediyor, 3.5-4 civarı satabilirsiniz. onun yerine atila turan'ı alın sol bek olarak. geleceğin en iyi sol beklerinden biri oluyor. onun dışında gökhan zan yine oyun başında satılması gereken, fena para getirmeyen bir isim. serkan kurtuluş'u da mutlaka takımda tutun ben kendisini yıllar boyunca rotasyonda tuttum ve ilk senesi dahil 7.15'in altına inmedi. sabri de oyun başladığında takımın en pahalılarından, eğer talibi çıkarsa satabilirsiniz. yoksa serkan sabri ikilisi sağ beki götürüyor. bu mevkii için aykut demir'i öneririm gençlerbirliği'nden. sağda solda ortada çok iyi oynuyor profili fazla iyi olmamasına rağmen. ben de manchester city'e gitti. alabiliyorsanız ömer toprak, pichu atienza gibi gençler yine bu mevkiinin iyi isimlerinden.

    orta saha: 2. sezonumdan beri mehmet ekici musa çağıran ikilisi rotasyonda. mehmet ekiciyi bir defa kiralayıp future fee kullanarak 3. sezonda falan alabilirsiniz. nuri şahin'i almak zor ancak bir iki başarıdan sonra -avrupa'da tabii- o da geliyor ve çok faydalı kesinlikle. kaptanlığı rahatlıkla verebileceğiniz bir isim. yabancı olarak moussa sissoko bu mevkiin gelecekte en iyi olan isimlerinden. kuzmanovic, jem karacan, matic gibi isimler yine güzel alternatiflerden.

    ofansif orta sahalar: misimovic'i ilk başta satın. 5 civarı bi para alabiliyosunuz. kaldığı zaman fazla performans gösteremiyor. veli kavlak'ı ilk sezon kadroya katın. 2 milyona aldım ve 10-12 sene yedek olarak kullandım bi kere de mutsuz olmadı. emre çolak'ta müthiş gelişiyor, bir de arda'yla "tutoring" yaparsanız ikinci-üçüncü sezonda patlıyor. gelecek yıllarda oyunun en iyileri olan isimler ise bu bölgede eden hazard, paulo henrique, alexis sanchez, zoran tosic. özellikle hazard ve henrique -ki ben ikisini de aldım-tavsiye ederim. giovanni dos santos'da ilk senelerde kiralayıp sonra bonservisiyle alabileceğiniz sağlam bir alternatif. bu arada adam hlousek yine hem sol açık hem de forvet olarak oynatabileceğiniz çok sağlam bir isim. ilk sezonlarda 1-2 milyona alıp sonra büyük paralara satabilirsiniz.

    forvet: baros'u bir iki sene kullandıktan sonra sattım çünkü çok daha iyi isimler var piyasada. guilherme, yaya sanogo, mattia destro, babacar gibi isimler dünyanın en iyi forvetleri oluyorlar. birisini alabilirseniz 10 sene forvete ihtiyacınız olmaz.

    ben 4-2-3-1 oynuyordum ancak iki kanat olarak değil de amcl ve amcr olarak kullandım diğer iki ismi. oyuncularda iyi olduktan sonra çılgınca gol atıyorsunuz. sormak istediğiniz soru falan olursa özelden beklerim. kolay gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın