• 643
    firat aydinus'a ragmen kazanabilecekken hakan balta'da sahne alinca maglubiyet geldi yada soyle de denebilir hakan balta'ya ragmen de kazanabilecektik belki ama firat aydinus'un fenerbahce'yi surekli bizim sahaya iten kararlarina karsi direnemedik. yani firat aydinus ve hakan balta ikilisi galatasaray'a karsi combo yaptilar adeta.
    ancak hakem ve hakan balta disinda neler oldu? galatasaray'in bu macta mucadele etmedigini asla soyleyemeyiz ki rakibi fenerbahce'den cok daha iyi oynayip, cok daha fazla pozisyona girmistir. galatasaray taraftari belki de turk futbol tarihinde gorulmemis sekilde takiminin tarihin en kotu gunlerinden biri degil, en kotu gunlerinde gorulmemis bir destek vermistir ve zaten bunu da dunya'da desibel rekorunu kirarak taclandirmistir.
    sonuc olarak yonetimin sezon basinda galatasaray kalitesine yakismayan kadro yapisi ve butun sezon boyu yaptigi beceriksiz sportif ve yonetim hatalari sebebiyle bu gunleri coktan hazirlamisti aslinda. bir yasli aslan kukremesindeki kudretin salacagi korkuyu aradik biz de butun bir sezon. uzun uzadiya bir aslan gucu ve heybeti olmayacagi acikti sezon basindan beri ancak iste bir anlik kuvvetli kukremeye de hasret kaldik acikcasi. butun bu yonetim zaafiyeti sirasinda sucu ne frank rijkaard'da aramak ne de gheorghe hagi'de aramak akil kari degil. soz gelimi besiktas futbol takimi butun yildizlarina ve teknik direktorunun isteklerini bire bir yerine getirmesine ragmen basarisiz oldugu icin tabi ki schuster suclandi ve zaten kendisi de istifasini verdi ancak galatasaray'da malesef balik bastan kokmustu. uefa kupasi on elemesinde ikinci sinif koy takimlariyla yapilan maclarda gosterilen performans malesef yonetim tarafindan pek ciddiye alinmadi ve artik her seyin tukendigini ilan eden bir derbi de geride kaldi.
    umarim butun bir sezona noktayi koyan bu mac gelecek adina galatasaray camiasinin aklini basina almasina ve galatasaray kalitesinin tekrardan olusturulmasinin gerekliliginin ciddiyetine sebep olmustur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın