• 117
    türk futbolunun geleceği için, aslında benim için daha önemlisi galatasaray'ın geleceği için* acilen arsene wenger'in transfer edilip, bu kurumun başına geçirilmesi lazım. yanına da tugay kerimoğlu ile hakan şükür'ü stajyer olarak verirsek müthiş bir adım atılmış olur.

    burada isimler değişebilir tabi. wenger yerine guardiola filan olabilir mesela, ne bileyim. ya da rijkaard gelsin marifetini altyapıda göstersin, madem bu kadar iyi. rijkaard'a, schuster'e, del bosque'ye hazır değiliz ya, onlar bizi hazırlasın o zaman altyapıdan itibaren. ama gençleri idare edebilen, onlara taktiksel anlamda bir şeyler katabilen bir isim olması şart. çalım atabilenin iyi futbolcu olmadığını bilen birisi olmalı yani. yardımcıları da galatasaray'la özdeşleşmiş isimlerden olursa, ve bu isimler teknik direktörlüğü bu kallavi adamın yanında altyapıdan itibaren öğrenirse tadından yenmez.

    diyorum ki a takımdan önce altyapıya yeni teknik direktör alacaksın. işte devrim böyle olur. galatasaray başkanı olcak adamım aslında. harcanıyorum resmen.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın