aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1144
    icerisinde ki bazi arkadaslarin hassasiyetini anladigim taraftar olusumu.

    tanidigim cocuklar var ceplerindeki uc kurus ile engelsiz aslanlar maci senin, bayan basketbol maci benim geziyorlar. ozellikle amator branslara emek veriyorlar kendilerince yaziyorlar ciziyorlar. diger arkadaslarini da destek olmaya davet ediyorlar. bu cocuklar gercekten galatasaray'i seviyorlar onun pesinden gitmek istiyorlar. ben samimi olduklarina inaniyorum. ama buraya kocaman bir fakat yazmak istiyorum:

    neden fakat cunku:

    1. bu grubun icerisindeki insanlarin karaborsa bilet sattigi, bunu organize ettigi ve destek verdigi sanirim herkesin malumu bir davranis.

    2. yonetim icerisinden veya disarisindan insanlarin direktifleri ile tribunleri yonlendirdiklerinden de sanirim herkesin haber vardir.

    3. bu grubu yonlendiren kisilerin (kimsenin giyinme tarzima lafim yok) siyah takim elbise beyaz gomlekleri ile maca gelerek biz buralarin sahibiyiz bizden habersiz hic kimse hic birsey yapamaz edasi ile saha etrafinda dolasmalari.

    4. tribundeki galatasaray taraftarini bagirmiyor diye asagilamalari daha sonra da kendi gibilerden aldiklari guclerle darp etme girisimleri.

    5. daha onceleri saygi ve sevgiden dolayi olusan hiyerarsinin guc ve para tarafindan yonelendirilmesine goz yummalari bunu tesvik etmeleri.

    ve daha cok sayamayacagim bircok konu yuzunden fakat.

    kesinlikle hemfikirim ki bir grubun parcasi olmak o grupla beraber hareket etmek daha organize olmak adina arti bir durum fakat parcasi oldugunuz grubun kim olduguna neyi temsil ettigine dikkat edin. kanunusuz bir sekilde baskasinin hakkini yiyen, insanlar uzerinde korku yonetimi kurmaya calisan ve bunu buyuk olcude basaran, galatasaray’i galatasaray yapan degerlerin yozlasmasina goz yuman bu gruplara sizing ihtiyaciniz yok. toplanin arkadaslariniza maciniza gidin, tezahuratinizi yapin, yeri gelince tepkinizi de gosterin ama hur iradenizle kendi inandiginiz degerler dogrultusunda yapin bunu. unutmayin sizing bu gruplara ihtiyaciniz yok ama onlarin size var. eger yok olmaz zaman degisti vs diye dusunuyorsaniz. bundan 20 yil onceki mac kayitlarina bakin. internet olmadigi iletisimin cok zayif oldugu o donemlerde stad nasil doluyormus, nasil tezahurat yapiliyormus, takim nasil destekleniyormus bunu bir gorun. asil gucun kendi icinizde olduguna inanin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın