• 3169
    bu takımın bu durumlara gelmesinin birinci nedeni yönetimdir. rijkaard'ın gönderilmesi başlı başına en büyük hataydı. rijkaard gönderildiğine fernerle aramazda sadece 4 puan vardı. fenerde bizim kadar eleştiriliyordu. şimdi neredeler peki? eğer ki sezon ortasında bir hocayı gönderiyorsanız ve daha iyiye gitmeyi düşünüyorsanız gelecek hocanın gönderdiğiniz hocadan daha iyi olması lazım. (basketbolda valencia'nın durumuna bakabilirsiniz) peki gelen hoca kim? hagi.

    hagi'nin geçmişine baktığımızda bu duvarları yıkılmış binayı tekrar onarabileceğini düşünmek biraz hayalperestlikdi. hagi de zaten bunu başaramadı ve bina komple enkaz durumuna geldi. şimdi baktığımızda aslında yönetiminde rijkaarddan sonra bi hedefinin olmadığını sadece seneyi kurtarmak olduğu çok belli oldu artık. sizce rijkaard kalsaydı bugün bu durumda olurmuyduk? rijkaard la ters düşen gönderilmesine ön ayak olan oyuncuların, rijkaardan sonra takıma ne kadarlık bir katkıları oldu? bomba transfer misimoviç haginin isteğiyle kadro dışı kalabiliyorsa rijkaard'ın hiç mi kredisi yoktu da çözüm onu göndermekti?....

    böyle gider bu. kladıki stat açılışında taraftarlarını satmalarını daha unutmadık. ne hakla hala orada kalmaya yüzleri var anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın