• 2675
    stadin galatasaray temali eklemelere ihtiyaci oldugu konusunda zaten herkes hem fikir. skorboardlarin ustune galatasaray ambleminin konmasi ve bunlardan birinin ali sami yen stadi'nda ki olmasi, aslanli yolun bir an evvel bitirilmesi, daha fazla sari ve kirmizinin kullanilmasi gibi. benim onerim ise futbolcularin sahaya ciktiklari bolumu aslan sekline donusturmek. ornekleri icin : http://bit.ly/19ePDX .
    ayrica yine stadin cevre duzenlemesinde; sari kirmizi cicekler, ki ozellikle istanbul'un her yerinin ibb tarafindan lalelendigi donemde, lalenin galatasaray lisesinden gelen ayri bir onemi olmasindan da yola cikarak, stadin cevresini sari kirmizi laler ile suslemek cok hos olur.
    surekli soyledigim baska bir konu ise ultraslan'in da bulundugu kale arkasi tribununun koltuklarinin kaldirilmasi. oyle sey mi olur falan demeden once schalke 04'un yine arena modeli olan stadinin bir kale arkasina bakmakta fayda var. hem zaten bahsettigim kale arkasinda -ki vatana doner donmez ben de orda olacagim- koltukla ilgilenen mi var allah askina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın