• 134
    futbola kendisi gibi bakmıyorum. ben post-modernim. o entelektüel bir totalci. ben 4-3-3'ü, cruyff'u sevmem, o muhtemelen bayılır. ben 4-4-2'ciyim, iki forvet isterim ileride. o dos santos'un futbolunu çok sever, benim işim olmaz. rijkaard'ın adamlığına bayılırım ama taktiğine tekniğine hayır. ben onun, eski hocalar gibi memleketinden taş gibi iki futbolcu getirmesini dilerdim, o bu tür şeyler beklememiştir sanırım ondan. ben arda'nın hala bu takımın en etkili, en yetenekli futbolcusu olduğunu düşünürüm, o kendisini galatasaray futbol takımının üstünde gördüğünü.
    muhtemelen istenilen, beklenilen futbol konusunda anlaşamayacağız ama fikirlerini dosdoğru ve gerekçeli olarak savunduğunu düşünüyorum hiç katılmasam da. captano abiyle olan tartışmasında da kendisinin fikirlerini benimsemiyorum. ama bir taraftan captano abiye olan saygısını sevgisini de koruduğunu düşünüyorum.
    sonuç olarak fikirlerimiz uyuşmasa da bizim kardeşliğimiz fikirler üstü. burada olmasından, yazmasından mutluluk duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın