• 161
    ufuk: her geçen gün dahada batıyorsun. geldiğinde bu çocuk 2 3 sene piştikten sonra 10 yıl kalemizde olur diyordum. ne kadar iyi niyetli düşünmüşüm. kalecilikten bu kadar uzak olunmaz. sana kim öğreticek gelen toplara nasıl müdahale yapıcağını. yetenek falan yok sende. ben oynasam o topa ayağımla vurur uzaklaştırırdım lan. yazıklar olsun. büyük bir takıma yakışmıyorsun.

    sabri: hırsından şüphem yok. çabandan şüphem yok. süratin,fiziğin vb. gibi avantajlarında olduğunu düşünüyorum. ama arkadaş şu rezil,dumur olduğumuz maçlardan sonra hiçmi oturup düşünmüyorsun şu benim topu ayağımdan kaçırışlarım,ortalarım ne olucak diye.

    servet: elle tutulur nadir adamlardan. iyi niyetini sahaya yansıtıyor. şu takımda diğer adamlar olduğu için servet'e diyecek birşey bulamıyorum.

    hakan balta: defolup gidermisin hakan? bıktırdın hakan bıktırdın. bıktım senin topu bırakışlarından. bıktım senin ofsayt diye topu bırakışlarından. bıktım senin soğuk kanlı duruşundan. git ulan git başka takıma. ilk geldiğin seneye bak* birde şu 2 seneki haline bak. bıktım!

    insua: takımda en beğendiğim topçulardan. yeteneği tartışılmaz. kiralık olmasına rağmen sahaya ruhunu mücadelesini koyan ender futbolcularımızdan. 5 yıldır bu takımda olup hatta türk olmasına rağmen bu ruhu yaşayamayanların arasında senin o hırsını görünce 'helal olsun' diyorum.

    ayhan: ayhan sen bitmişsin artık. o hatalarından sonra,o kırmızı kartı gördükten sonraki gülüşlerin beni öldürdü öldürdü. seni allah'a havale ediyorum.

    barış: yetenek yok. yaptığı tek iş topa basmak. bu darma duman olmuş takımda o topa basmanı görünce bile mutlu oluyorum. gerçek galatasaray takımının masörü bile olamazsın bunu bilesin.

    mustafa sarp: futbolla uzaktan yakından alakası olmadığını düşündüğüm orta sahamız. çok net birşey söyliyebilirim. mustafa sarp'ın yerine ben oynasam daha iyi oynarım. çok iddalıyım. 2 metre yanıma pas atabilirm. aksine ondan daha üstün yeteneğim var. topla kendi etrafımda daha hızlı dönebilirim. yakışmıyorsun bu kulübe.

    emre çolak: konuşmak için daha erken. ama birşeyler yapsın diye beklediğim 2 topçudan biri.

    culio: top ayağına geldiğinde kaybetmicek duygusuna bana yaşatan cana'yla birlikte tek topçu. o kendini yırtışın,birşeyler yapmaya çalışını bütün izleyenler görüyor sen hiç merak etme. kaliteli bir takımda ne kadar iş yapabilceğini herkes çok iyi biliyor. sakın üzme kendini, bırak takımda ruhsuz türk'ler üzsün kendini!.

    yekta: son zamanlarda bu kadar sevdiğim,umut beslediğim futbolcumuz olmamıştı. sana inanıyorum!

    stancu: konuşmak için erken.

    kazım: fenerdeki umursamaz tavırlarının bizde olmadığını düşünüyorum. uğraşını,üzgünlüğünü hissedebiliyoruz. inşallah iyi bir takımda daha iyi olucaksın.

    arda: sonuna kadar inandığım kaptanımız. futbolculuğuna diyecek hiçbirşey yok. ama allah için sen takımın kaptanısın. bu takıma o hırsı vermekte senin görevin. kaptanlık görevini yapamıyorsun. bu takımın kaptanı bülent korkmaz olsaydı asla bu halde olmazdı.

    tanım: dumur olduğumuz maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın