resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1452
    galatasaraya zerre yakışmayan, teknik direktörünü satan, teknik direktörünü satmak için takımına gol yediren, sektirdiği toplarla defalarca bize maç kaybettiren (unutanlar son trabzon maçını hatırlasınlar lütfen), yıllar sonra adı geçerse ve geçtiğinde kendisini hatırlarsam muhtemelen aklıma arenadaki ilk gölüyle değil sadece sümkürmeleri ve tükürükleriyle gelecek futbolcu.

    ayrca bir başka unutulan var. skibbe zamanı. hakemler saçmalama yarışındalar. sivasta ümit oyundan atılmış niye atıldığını bilen yok. ikinci yarının başlaması ile hakemler galatasarayı katlediyorlar. adnan polat bir basın toplantısı yapıyor, hakemlerin saçmalıklarını sinevizyonda gösteriyor. çok ağır bir de konuşma yapıyor. ertesi gün servet efendi vatan gazetesine konuşuyor. ve beşkanın her kelimesini, her cümlesini yalanlıyor. hakemler de insan diyor. ne hata yapmışlar ki bizim maçlarda diyor.

    ve rijkaardın gidişi. elbette rijkaardın başarısız olmasının sebebi sadece servet değildir ama servet ve saz arkadaşları o küçük beyinleriyle ile bu maç hezimet olursa bu rijkaard da gider demişlerdir ve o maçı alçakça, galatasaray topçusuna asla yakışmayacak şekilde satmışlardır. yok arenada gol atmış, yok fıstık yemiş bana ne. biz galatasarayız. başka camialara benzemeyiz. bize yakışmayan topçu messi olsa bu takımda oynayamaz. daha doğrusu adnan brothers iktidarına kadar oynayamazdı. ama devir yalan dolan devri galatasarayda. yok efendim milli maçta kendini yere atmış da kakayı oyundan attırmış diye keita gider, laubali sakız çiğniyor diye misimoviç gider, ki ikisi de gitsinler itirazım yok, sonra kazım gibi adam kurtarıcı diye alınır, servet gibi, balta gibi, sarp gibi maç satanlar ve satışlarını da maçtan hemen sonra verdikleri demeçte, teknik direktör bizi öpüp koklamazsa böyle olur işte diye itiraf edenler bu takımda kalırlar, arda gibi taraftarına şerefsiz diyenlerden, babaları belli değil diyenlerden, camiasını dilenci yerine koyanlardan özür dileyen ufaklıklar bu takımın kaptanı olmaya devam ederler. etsinler de çünkü yorumların bazılarına baktığım zaman da anlıyorum ki galatasaray taraftarı da biraz müstehak bunlara galiba. bol servetli günler dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın