• 66
    hakkında "bağırmayanın gitmesi gerekir" mantığını çözmeye çalışıyorum ama çözemiyorum. gerekçe şu: kale arkasında racondur, sürekli bağırılır.

    şahsım adına, elimden geldiğince tezahuratlara da katılan bir eski eski açık, yeni pegasus alt seyircisi olarak bir insanının "bağırmama", "oturma" hakkı olduğuna inanıyorum. neymiş, burada bağırmayan doğuya veya batıya gidecekmiş.

    bu işler maddiyat ile alakalıdır, bunu unutmamak lazım. ne yani yıllık 3000 tl veremeyen adam, istediği tarzda maç seyredemeyecek mi ? yani bağırmadan, oturarak maç seyretmek için illa ki zengin mi olmak gerekiyor? maddi gücün yetmeyince bağırmak mı lazım? nasıl bir mantıktır anlamadım gitti. adam çoluk çocuğu ile gelebilir, maç izlemeyi keyif olarak gördüğü için gelebilir, yorgun olabilir vs vs...

    artık sürekli "şarkı" söylemek bana tezahurat gibi gelmediği için, güney tribünde rahat rahat maç izleyenlerin arasında olmayı çok isterdim aldığım kombineden pişmanlık duyarak. buradan şikayet edenlere pegasusu öneririm. şimdiki aklım olsa güneyden alırdım kombinemi, eğer 5 yıl sonra maddi durumum elverirse de gidip doğu veya batı dan alacağım. (bkz: elit taraftar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın