aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1015
    ultraslan'ı beğenmeyebilirsin, sevmeyedebilirsiniz de bu hakaretler nedir yahu ? herşeyden önce onlarda galatasaray'lıdır. bedava biletten bahsediyorsunuz da bugun türk telekom arena'da yetkililerle konuşsanız kendileri 2000'e yakın kombine bilet almıştır pegasus ve güney tribünden. aldığı kombinelerin faturaları da mevcuttur. işkembeden sallamakla olmuyor bu işler.

    hele oğuz altay'ın bedava bilet aldığını alacağını iddaa eden arkadaşlar, firmasının yaptığı cironun bunu iddaa eden kardeşin 6273 sülalesine yetecek seviyede olması da işin tirajı komik tarafı.

    besteler kısıtlı olabilir, madem ultraslan'ın beste yeteneği yok, biz yapalım burda onlar söylesin, en azından klavyenin tribün için işe yaradığını görmüş oluruz.

    koltuk konusunda haklı olabilirsiniz, seyirci değilde taraftar modeli çizen bir topluluğa 50 tl fiyatlı koltuklar lüks. keşke sami yen'den 3000 koltuk getirselerdide, en azından o staddan bir parça burda olmuş olurdu. hemde koltukların üstüne çıkmaları bu kadar tepki toplamazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın