• 93
    bence ikinci yarı kazanacağımız maç olacaktır. yekta ve stancu oyuna sonradan girecek ve oyunun şekli değişecek, takım sahada daha iyi top çevirecek, sahada bir forvetimiz olacak vs. vs. ama pino'nun muhtemelen oynayamayacak olması kötü haber.

    ilk yarıyı geride bitirmezsek kesin kazanırız. ilk yarıyı bir farklı geride kapatırsak, yüksek ihtimalle de çeviririz maçı.

    tahminlerin dışında: insua'nın kesinlikle oynaması gerektiğini düşünüyorum. hakan balta'ya güvenmediğim için değil, neill'ın yokluğundaj onun ya stoperde ya da orta sahada değerlendirilmesi gerektiğinden. bence stoperde... çünkü cana'yı ortaya almamız gerek. sabri'nin de kendi yerinde oynması gerek. yoksa sağ bek özellikle hücuma hiç katkı vermiyor. serkan kurtuluş ir iki maçta parladı ama sonrasında pek bir şey ortaya koyamadı. stancu ve yekta'nın, ilk maçtan 11'de olmayacağını varsayarsak benim 11'im şöyle:

    --------------- ufuk ---------------

    -sabri - servet - balta - insua-

    ---------------cana-----------------

    ---------ayhan------culio---------

    pino(aydın)--------------arda----

    ---------------kazım----------------

    elli beş, altmışıncı dakikalarda da da ayhan, aydın çıkar, yekta ile stancu oyuna dahil olur. bence. ya da ben olsam öyle yapardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın