• 45
    saçmalamış yazar. ee gerets de uğur uçar'la, ferhat öztorun'u kadıköy'de, üstelik resmi bir karşılaşmada sahaya sürdü. sonuç? diz kapağı parçalanana kadar uğur uçar sürekli yükseliş içindeydi. ferhat öztorun da iyi kötü, trabzonspor'a gidecek kadar performans gösterdi. bir maçla genç oyuncu biter mi ya? emre çolak da bu sezonun 9. haftasında çok net bir golü kaçırdı kadıköy'de. emre çolak beklenen aşamayı kaydedemezse bu yüzden mi olacak? böyle saçma düşünce mi olur?

    geri gelince de "bu gençler niye şans bulamıyor :(((" derler... bi git ya, bi gün gözünü seveyim. bi saçmalama. gereksiz konuşmalar insanı. sizin gibi her boku bilenler yüzünden türk futbolu çamur içinde debeleniyor zaten.

    --- alıntı ---

    galatasaray geçen sezonun ortasında hiç de yabana atılmayacak bir bonservis bedeli ödeyip altay'dan musa çağıran'ı transfer etti. izleyen herkesin anlatmakla bitiremediği, hocalarının büyük övgüleriyle kesinlikle geleceğin büyük yıldızlarından biri olacak diye galatasaray'a uğurlanan musa'yı rijkaard yok etti!

    hayır, abartılı bir yargıda bulunmuyorum. elbette ki musa'nın daha söylenebilecek çok sözünün olacağına inanıyorum. ancak anlatmak istediğim konu başka. rijkaard'ın bu genci almanya'daki fenerbahçe maçının ilk 11'inde sahaya çıkartmış olması gibi bir felaketten söz ediyorum.

    üstelik, daha 14. dakikada 10 kişi kalmış ezeli rakibe yenilmenin korkunç sonuçları olabileceğinin farkında bile değildi bizim uçamayan hollandalı! bazı okurlar gibi bunun herhangi bir hazırlık maçı olduğunu sanıyordu...

    --- alıntı ---

    tabii aynı musa'yı hagi niye yeterli görüp, oynatmadı? yazıda onun yanıtı yok. bir sen biliyorsun bunun bir hazırlık maçı olmadığını. hangi kafalardasınız birader siz ya? ne içiyorsunuz bu yazıları yazarken, iki şişe absent mi içip alıyorsunuz klavyeyi elinize?

    edit: ayrıca zizonkovac'ın biraz sonra muhtemelen hak vereceği "doğru söylemiş lan adam" diyeceği, vasat futbol yorumcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın