• 832
    akıllı adamdır hıncal uluç, sert eleştirileriyle gündemde kalacağını bilir, her konu hakkında fikri vardır (bkz: futbol) (bkz: basketbol) (bkz: atletizm) (bkz: vb...) kendisi gibi yorumculardan her akdeniz ülkesinde bulunmaktadır.

    sürekli eleştirdiği için arada eleştirileri, felaket tellallığı tutar (bkz: teknik direktörsüz kazanılan şampiyonluğun galatasarayı geriye götürmesi).

    sadece gündemde kalmak, kanaat önderi olmak için konuştuğunu, yazdığını düşünürüm, kaleminin mürekkebini başkası koymaz.

    galatasaraylılığını dondurmuş olması beni zerre kadar ilgilendirmez, benim gözümde zaten galatasaraylı değildir. bildiğim kadarı ile daha önce klüp için oy verebilirken artık ver(e)memektedir.

    kendisini çok dikkate almayıp dediklerini saygıyla dinlemek ya da dinlememek gerekir ne de olsa büyüğümüzdür. bir dediğinin bir diğerini tutmadığına defalarca rastlanmıştır.

    benim sadece kafa dağıtmak için okuduğum ya da dinlediğim kişiliktir. ancak artık muhakeme yeteneği oldukça zayıflamıştır.

    galatasaraylılığını dondurduğu sırada yazar ve yorumculuğunu da bir süre dondurması gerektiğini düşündürtendir, artık yaşlanmış akla yatkın lafları, yazıları oldukça azalmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın