• 829
    8-8 senedir gs'lı olmaktan utanıyordu. hatta fatih terim gs'ın başına geçtiğinde de utanmıştı gs'lılığından. oysa ki gs'lı olmaktan utanılmaz. gs formasını giyen bu oyunculardan utanıyorum gs'ın bu başkanından utanıyorum dese anlarım. ama gs'lılıktan utanılmaz. devletin başına işi bilmeyen berbat bir yönetim geçerse türklüğümüzden utanırmıyız? türklükten istifamı edeceğiz işimize gelen iktidar gelene kadar? beğenmediklerimiz varsa çıkıp onun için mücadele etmeliyiz. hıncal gibi korkaklar yüzyüze konuşmayı sevmezler ama arkadan bolca sallarlar. çok biliyorsa gelecek tribünde benimle beraber yönetimi ıslıklayacak.

    bu arada cem yılmaz konusunda dediklerine katılıyorum. gs'ın stadı açılıyor cem yılmaz gibi saraçoğlunda maç sonrası sahaya inip 3lü çektirecek kadar fb'li bir adamı reklama koymuşlar.

    daha önce blogumda ayzdığım hıncal uluç yazısını bu başlığa da kopyalamıştım. hıncal ilgiye aç bir adamdır. merkezde o olmalı. nasıl gs'lı olduğunu anlatmıştım size. bu yazısında beni onaylamış oldu sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın