resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1370
    ali sami yen stadyumunun veda gecesinde konuşma yaparken ıslıklanması çok yanlıştı benim kanaatimce. ıslıklanması ne kadar yanlışsa o ıslığa tepki gösterildikten sonra adnan polat konuşmaya devam ederken lehine tezahürat yapmak alkışlamak büyük başkan diye bağırmak da o kadar yanlıştır. niyet çok bellidir.

    yaptığı hareketleri, konuşmalarını, çevresini desteklemiyor olabilirsiniz, ki ben zerre kadar desteklemiyorum. yaptıklarının kulübe zarar verdiğini düşünüyor olabilirsiniz, taraftarı aptal yerine koyduğunu düşünebilirsiniz ki ben sapına kadar bunları düşünüyorum. ama bunları protesto etmenin yeri veda gecesi değildir. emin olun adnan polat da en az bizler kadar galatasaraylıdır ve kulübün menfaatini en az bizim kadar düşünüyordur attığı adımlar bunu gösterse de göstermese de başarılı olsa da olmasa da. ve o kulübün menfaatleri için yıllarını, gecesini, gündüzünü vermiş, çocuğu büyürken yanında olamamıştır belki. neredeyse benim yaşım kadar yıldır yöneticilik yapan bir kişi ve hayatı o stadyumda geçti. bizim için bile oradan ayrılmak ne kadar zorken ayrıldığı yerde ıslıklanmak ne kadar acıdır tahmin bile edemiyorum. o öpüp bağrımıza bastığımız en büyük galatasaraylı dediğimiz arda turan; bunun yarısı kadar taraftar üstüne geldiğinde küsüyor.. bunu söylerken niyetim her fırsatta ardaya laf sokmak değil sadece adnan polatın da galatasaraylı olduğunu unutmak, acısını doğru dürüst yaşatmamak bize yakışmadı bunu söylemek istedim.

    not: biz derken galatasaray taraftarı olarak genelledim. yoksa dün ali sami yen stadyumunda aynı renkleri giydiğim için utandığım yaşam formları da azımsanmayacak boyuttaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın