aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3011
    kendisi bize transfer olduğunda, aydın yılmaz halihazırda 7 numaralı formanın sahibiydi. yani bir forma numarası kaptırma gibi bir durum yoktur. bu, yıldız oyuncuların istedikleri numaraları diğer oyunculardan alma özelliği, bir tek bizim ülkemizde vardır, hayatımda en nefret ettiğim durumlardan biridir. birkaç örnek için buyrun:

    - tuncay şanlı, fenerbahçe'de 17 numaralı formayı giyerken, yeni transfer van hooijdonk'un özel isteği üzerine forma numarasını 10 ile değiştirmiş, bu sayede hollandalı 17 numaraya sahip olmuştur.

    - bu sezon başında 7 numaraya sahip olan rıdvan şimşek, bu numarayı ricardo quaresma'ya bırakmak zorunda kalmıştır.

    vs vs..

    elin ac milanronaldinho gibi bir yıldız alabiliyor, ancak onunla özdeşleşmiş 10 numaralı formayı, seedorf'tan alıp ona vermenin saygısızlık olacağını düşünüyor, bu yüzden ronaldinho 80 numarayı alıyor. zaten roonie'nin de böyle bir talebi olmuyor ..

    takımların en önemli özelliği, her bireyin farklı görevleri olmasıdır. bir takımda, yıldız - görev adamı gibi ayrımlar yapıp, piyonların göze hoş gelen forma numaralarını yıldızlara verirseniz, o piyonlar hem o yıldızlardan, hem de o takımın idarecilerden nefret eder ..

    not: harry kewell ile ilgili, forma numarası ile ilgili aktarılması gereken bir ayrıntı varsa, o da kendisi ile yeni sözleşme imzalamayan yönetimin, onu gözden çıkarıp, 2 sezon boyunca giydiği 19 numaralı formasını yeni transfer lorik cana'ya vermesidir. asıl ayıp, harry'yi yok saymak olmuştur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın