• 2815
    acil olarak takımdaki yerli oyuncu kalitesini yükseltmesi gerekir. gelecek yabancı oyuncular messi ayarında olsa bile yine oynayacağı türk oyuncular servet, balta, ayhan, mustafa sarp olduktan sonra takımın kalitesinde bir artış olmayacaktır. formica için 4 milyon euroyu vermeyi gözden çıkaran yönetim o paraya kaliteli yerli oyuncu alabilir diye düşünüyorum. takımın iskeletini yerli oyuncularla kurduktan sonra gelecek olan yabancı da bu takıma daha çok katkı verecektir.

    bir diğer konuda bu takımın ihtiyacı olan bölgeler. bizim 4 tane adam almamız lazım öncelikli olarak. cananın yanına iki tane sağlam orta sahaya ihtiyacımız var, culio, formica hep ofansif oyuncular, bizim daha sert ve disiplinli aynı eskiden olan okan-emre-suat gibi oyuncularımız olması lazım.

    diğer ihtiyaçlarımız bir forvet, ne yazık ki barostan ümidimi kesmeye başladım gene 1 ay yokmuş ve bir kaleci, takımın güvenebileceği, defansın orta sahaya daha yakın oynamasını sağlayacak böylece oyun mesafesini kısaltacak.

    bu 4 bölge dururken kanatlara veya ofansif bölgeye yapılacak transferlerin takıma pek bir faydası olmayacaktır. hagiyi çok severim ve başarılı olmasını herşeyden çok isterim. umarım zaman onu haklı çıkarır ve takım toparlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın