aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 798
    oğuz altay'ın gelmesiyle bir kıpırdanma uğraşında oldukları açık hatta kendi aralarında da çok konuşulan bi konu bu* . fakat oğuz altay'dan birşeyleri değiştirmesini beklerken gerçekleri göz ardı edersek hayal kırıklığı yaşamış oluruz . biraz tayfanın içinde maç izlemiş,2 3 sohbetin içinde bulunmuş biri bile reislerin falan bu tribünden uzaklaştırılmasına falan güler geçer . öyle birşeyin mümkün olması için ülke çapında baya birşeylerin değişmesi gerek.

    sami yen'e gidenler görmüştür ultraslanın 4te 3ü 18-25* yaş aralığındadır ve bir lider eksikliğini en fazla hissedecek gruptur türkiye'de nitekim de öyle oldu .son senelerdeki üst üste yaptıkları hataları, alpaslan dikmen* vefat etti edeli bir türlü istenilen,aklı selim bir liderin olmamasına bağlıyorum biraz da ben . fakat bu sorunu çözecek insanın da oğuz altay olduğunu beni geçin bir çok büyüğüm söylüyor .

    üstlerinde ki ölü toprağı atmaları içinse öncelikle baya sağlam bi beste yapıp biraz olsun "biz ölmedik ulan" mesajı verip tribündeki birliği tekrar sağlamaları gerekir diye düşünüyorum.

    ha bir de jo,arda mevzularını tekrar tekrar açıp kötüleme kampanyasının da bi işe yaramayacağını burdaki herkes biliyordur herhalde . sonuçta burda yaptıkları güzel işlerden bahsedenler bu olayları tasvip etmişler diye düşünmek saçmalamaktan öteye gitmez . tabiki o mevzular çok yanlış ve utanç vericiydi fakat yukarda bahsettiğim lider eksikliğinden kaynaklandığını da tekrar hatırlatmak isterim .

    yeni bir soluk yakalama peşinde oldukları açık zaten içlerinde çürük elmalar olduğu kadar burdaki çoğu kişiden çok daha iyi galatasaraylıların da bulunduğu bi oluşumdur ultraslan . bu nedenle olmayacak şeyler isteyip, eski konuları açmak galatasaray'ın şu an bitik olan tribünlerini iyi bir yere getirmez .
App Store'dan indirin Google Play'den alın