resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1381
    görebildiğim kadarıyla aradan geçen yıllarda sadece futbolu unutmakla kalmamış galatasarayın nasıl bir takım olduğunu da unutmuş.

    kendisi hakkında hala umudum vardı. sezon ortası gelmişti ve o tanıdığım hagi bu işi becerebilirdi. başlarda iyiydi takıma faydası olmayacağını düşündüğü futbolculara kesik attı. disiplinsiz hareketlere boyun eğmedi, sahada mücadele edene forma vermek istedi. ama ali turan da ne gördüyse sürekli oynattı. ve ben ona da eyvallah dedim vardır bir bildiği diye. hakana baltada ısrarcı oldu onada eyvallah. misimoviçe disiplinsiz diye takımdan attı ona da eyvallah. son iş olarak kazımı ısrarla istedi ve transfer ettirdi. bu süre zarfında bende ki eyvallahlar bitti. artık eyvallahlar bir yere kadardı. yanlışı yanlışla düzeltmeye çalıştığın için sana güvenim kalmadı. zaten takım kötü ve dipteyiz bundan daha kötüsü de olamaz. seni sadece futbolculuk zamanında "i love you hagi" diye bağırdığım zamanlarda hatırlamak istiyorum.

    neye yanıyorum hagi biliyormusun? sen bir gün gideceksin ama kazım bu formayı giymeye devam edecek ya işte bana attığın en büyük kazıkta bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın