aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 708
    -----alıntı-----
    sevgili galatasaraylı kardeşlerim,

    yaklaşık 45 gündür gözlemlediğim bir konuyu paylaşmak istedim sizlerle. daha önceleri ilgisizlik, muhatap bulamamaktan kaynaklanan zorluk çektiğinizi söyleyen sizler sanırım artık bu konunun ortadan kalktığını, medyada taraftarımızın ve herkesin bilgilendirilmesi, gereken mesajların ilgililerine ulaştırılması, yeni projelerin oluşturulması, tt arenada ki yeni yapılanma çalışmalarının yapılması, yine yeni stada geçerken profesyonel bir müzik grubuyla marş ve beste anlaşması gerçekleştirilmesi, çok kısa sürede birçok üniversitede paneller düzenlenmesi, yeni yurtiçi ve yurtdışı ua temslciliklerinin açılması ve beklenen montumuzun çalışmaları vs. gibi konulara her nedense kendimize ait forumda yeteri kadar ilgi göstermiyorsunuz. (katılanları tenzih ederim.)

    bu durum böyleyken sanki fırsat kollar gibi her fırsatta olumsuz yaklaşımlarla karşılaşıyorum. bilinmesini isterim ki en ufak bir övgü beklemiyorum. hassasiyetinizi, sevginizi ve bilginizi açıkçası olumlu durumlardada görmek ve paylaşmak isterim. amacım hiçbir kardeşimi kırmak ve üzmek değildir, çünkü hepinizi seviyorum ve katkınızı bekliyorum. aksi taktirde lütfen konu başlığını okuyup öyle davranın.

    sevgiler.
    -----alıntı------

    "yeni stada geçerken profesyonel bir müzik grubuyla marş ve beste anlaşması gerçekleştirilmesi"

    la havle!
    ben ersen ve dadaşlar'dan yana kullanıyorum oyumu. babalar çok terso bu aralar, üç otuz paraya yaparlar bu işi. saçma ve gaz beste yapmakta üstlerine tanımam.

    ya kardeşim delimisiniz. alla alla. bu kadar taraftarı olan ve ortalama 16.000 kişiye oynayan bir tribün geberdiyse sizler milletin önünü kestiniz diye geberdi. insanlar artık sizinle aynı kaptan su bile içmek istemiyorlar, anlamıyormusunuz. herkes sizden uzak duruyor tribünde. artık insanları kandırmanız mümkün değil. yok profesyonel müzik grubu ile anlaşacaklarmış, yok bilmemneymiş. peşin söyleyeyim beni bunlar kesmez. tribüne dansöz gelsin
App Store'dan indirin Google Play'den alın