• 1786
    --- alıntı ---
    1. cendere yolu tahmin ettiğimiz gibi her 2 taraftan taraftan başlamış. başbakanın talimatı ile yetiştirilmeye çalışılıyor. şantiye ne zaman bitirirler bilmiyor doğal olarak, yapan başkası.

    2. scoreboard o gördüğünüz, benim de bir zamanlar "bununla rahat takılır" dediğim zımbırtı ile takılıyor. 900 kilo kaldırıyormuş. çerçeve 400 kiloluk 3 parçaymış, led'ler fasa fiso zaten.

    3. merdiven boşlukları tribünlerde kullanılan renklere boyanıyor.

    4. localara mobilya montajı başlamış, 10 gün içnde bitirmeyi hedefliyorlar.

    5. tribün merdivenlerindeki beyaz şeritler sarıya dönmüş, beya görünmüyor diye. fotoğraflarda var.

    6. sondan 2. fotoğraf misafirlerin alttan gelip tribüne gireceği delik. misafir girişinin önündeki yol da betonlanmaya başlamış, yine fotolarda var.

    7. 5000 vip koltuğu var. 2500 şantiyenin 2500 kulübün. yedek kulübelerinin arkasındaki kenarlar ile e bloktakiler kulüne ait. sarper bey yanımda aradı koltukçuyu. kulüp tam sayıyı bilmediği için üretimi durdurtmuş. sarper bey "siz başlayp bir kısım gönderin yerine koyalım en azından" dedi. loca koltukları da kulübünmüş onlar da bekliyor. problem yok ama koltuklarda, zaman bol.

    8. asfaltlı yolun proje çizimi yukarıda. yoldaki ağaçlar olmayacak. merdivenin sağındaki rampa 5 metreye genişletilecek, "araba girsin çıksın" demişler. bu konuda başka bir resimle daha detaylı bir açıklama yapacağım.

    9. gördüğünüz misafir soyunma odası. hilmi kardeşimiz bu hafta soyunma odası resimlerini yayınlayacak.

    10. yedek kulübelerindeki koltukların sadece sırt kısmı takılmış, koltuklar deri.

    11. açılış maçında sahanın ortasından 3'lüyü ben çektireceğim. herkes orada olsun

    --- alıntı ---
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın