• 1
    kamp dönemi klişesidir. sezon öncesi antremanlarda kondisyonerler futbolculara bu durumu yaşatır ya da yaşattıkları iddia edilir.

    bu tip haberleri gazetede okuduktan sonra önce futbolculara acırsınız sonra da 'eee koskoca sezon. önemli bunlar' falan diye düşünürsünüz. işte o anda kondisyoner gözünüzde bir kahramana dönüşüverir. sezon devam ederken unutulur bu adam çoğunlukla. hatta takımın kondisyonu çok düşük bile olsa ilk suçlu teknik direktör olur. kimse çıkıp ' aga bu herif hani futbolcuların pestillerini çıkarıyordu? ' demez. ama, teknik direktör gider kondisyoner de onunla birlikte gider. sonrasında 'ulan cuadrat tüm bunlar senin yüzünden oldu' denir mi denmez mi bunu bilemiyoruz tabi.

    işte pestili çıkan futbolcu haberleri ve ekürileri..

    --- alıntı ---
    yeni sezon hazırlıklarını isparta davraz'da sürdüren manisaspor'da tam bir forma savaşı yaşanıyor. teknik direktör hakan kutlu futbolcularının gözünün yaşına bakmazken, 35 futbolcunun toplamda 110 kilo kaybettiği ve 12 günde 2 ton su tükettiği bildirildi. kutlu, yeni katılan oyuncuların uyumuyla ilgili bir sıkıntılarının bulunmadığını kaynaşmanın ilk kamp döneminde sağlandığını belirtti.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren fenerbahçe dün tek antrenman yaptı. oyuncuların pestili çıktı. milli takımdan dönen dos santos ile sakatlıkları geçen semih ile carlos’un da takıma katıldığı idmanda teknik direktör daum 27 kişilik ekibin pestilini çıkardı. 1,5 saatlik antrenmanda kondisyon, depar ve istasyon çalışması yaptıran deneyimli hoca, yarım saat de çift kale maç yaptırdı. mehmet topuz sağ üst adalesi çekince idmanı yarım bıraktı.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    bursaspor trabzonsporla oynayacağı süper kupa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. sabahki antrenmanda pestili çıkan futbolcular havuzda serinlemeye çalışırken, bazı oyuncuların birbirini ıslatması renkli görüntüler oluşturdu.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    farklı galatasaray mağlubiyeti sonrası, trabzonspor teknik direktörü ersun yanal futbolcularının pestilini çıkartmaya devam ediyor. gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını ağır idmanlarla sürdüren bordo-mavili takımda bazı oyuncular tempoya dayanamayarak yerde kaldı. önceki günkü antrenmanın ardından dün de çift idman yaptıran yanal, bir dönem kendisiyle özdeşleşen kişisel dizüstü bilgisayarını da yanında getirdi. oyunculara taktığı performans takip cihazlarını bilgisayarda okutan ünlü teknik adam, yardımcısı kemal özdeş`le birlikte nabızları yüksek futbolcuların isimlerini aldı.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın