• 1759
    --- alıntı ---

    1.stadın dış cephesinin boyanması :
    -boyanması projede de vardı.burada 4 farklı renk kullanmak istedik.sebebi insanlar otoparka girdiğinde numarasını yerini unutabilir.ama otoparklardan itibaren her blogun kendine ait rengi olursa bulunduğu blogdaki renge göre bulması daha kolay olacaktır.
    -kendisine taraftarın boyamadan ve bu çok renklilikten duyduğu rahatsızlığı anlattığımda,bunu dile getireceğini kendisininde özellikle oranj renginden rahatsız olduğunu beğenmediğini söyledi.ama şu dönemde bir şey yapılamayacağını çünkü bu otoparklardan büfelere kadar uzanan bir işlem olduğu için belki yaza rahatsızlık devam ederse değişebileceğini söyledi.ama kendisinin gönlünden iki renk olması mesela kale arkaları sarı diğer taraflar kırmızı şeklinde olmasıymış.
    kendisine bazılarımızın istediği her tarafın cam kaplama olup olmayacağını sorduğumda şimdi olmasada ilerde izin verirlerse basın tribününde olduğu şekilde bir işlem yapılabileceğini iletti.hatta basın tribünün çok muhteşem gözüktüğünü orayı çok beğendiğini ayrıca belirtti kendisi...

    2.dış cephe ve kolonlar :
    -parabolik kirişlerde traşlanması sıva boyası gibi işlemlerin düşünüldüğünü ama bunları ocak ayına yetişmesinin zor olduğunu söyledi.
    -taşıyıcı kolonlarda yukarıdan aşağıya doğru sponsor firma ve galatasarayın ismi ve logosunu taşıyan ışıklandırmalı bir kaplama yapılacağını söyledi.hatta plan ve projelerinin bittiğini muhteşem gözüktüğünü söyledi.
    -renklendirme ve ışıklandırmaların sonunda stadyumun çok güzel gözükeceğinden bahsetti.
    -led ışıklandırmaların sarı kırmızı harika bir görüntü oluşturacağını,altının kesinlikle kapatılacağını kapanmaması gibi bir durumun olmadığını kesin bir dille söyledi...
    -bazı yerlerde galatasaray amblemi ve turk telekom arena yazacağını dış cephede söyledi.

    --- alıntı ---

    söz konusu bilgileri veren kişinin kulübün mimari projeler müdürü coşkun peküstün olduğunu belirteyim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın