• 716
    yıllar önce tribünlerden yükselen adnan polat* seslerinin yerini, anti-adnan sesleri almıştır. yıllar önce adnan polat başkanlığındaki bu yönetimi isteyen taraftar, şimdi isyan ediyor ve yönetimin istifa etmesi için elinden geleni yapıyor... haksız mı?

    ben istanbulda olduğum zamanlarda galatasaray'ın tüm maçlarını her türlü yokluğa rağmen statta izlemeye çalışan bir taraftarım.
    ben çocukluğumdan beri galatasaray'ın berabere kaldığı maçlarda bile derin bir üzüntü duyan bir taraftarım.
    ben ki sevgilim galatasaraylı olsun diye bir düşünceyle hareket etmiş bir taraftarım.**
    ben ki imkanım olduğu her sene galatasaray formasını almış veya kulübüme her türlü yardımı bir şekilde yapmaya çalışmış bir taraftarım.

    ey galatasaray yönetimi;

    beni ve benim gibi milyonlarca galatasaray taraftarını kahrettiniz. dünyanın sayılı** teknik direktörlerinden birini takımın başına getirdiniz. bir buçuk sene sonra o adamı başarısız olduğu için** kovdunuz. mehmet topal'ın satışından kazanılan parayı frank rijkaard'a tazminat olarak ödediniz. keita gibi takımın en iyi 3 isminden birini siktiri boktan bir takıma sattınız. o keita ki tek başına pozisyon yaratıp, gol attırabiliyordu. şimdi 11 tane ilerizekalı futbolcu keita'nın yaptığının yarısını bile yapamıyor.
    şimdi takımın başına galatasaray'ın efsane isimlerinden birini getirdiniz ve sizde farkettiniz ki sorun teknik direktörde değilmiş. sorun sahadaki basiretsiz, kendini futbolcu sanan ama futbolcunun f'si bile olamayacak adamlarmış.. peki yıllardır bu takımda forma giyen bu futbol zekası olmayan adamları inatla takımda tutarken, neden bir misimovic'i, bir elano'yu göndermek istiyorsunuz? keita'yı neden gönderiyorsunuz?

    galatasaray'ı bu hale getiren bu futbol zekası olmayan futbolcumsuları gönderene kadar, bu futbolcuları bu takıma getiren kendinizi kapının önüne koyana kadar;

    bu yaşıma kadar tuttuğum, ve siz gittikten sonrada tutmaya devam edeceğim galatasaray taraftarlığından "istifa ediyorum."

    yaşattığınız acılar için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın