2010-11 Türkiye Kupası A Grubu 1.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Stadyumu
3 - 1
  • 11
    bu maç için tek bahsedeceğim, daha doğrusu isteyeceğim şey; en azından 2 genç sahada olsun. sarp zaten oynamayacak, servet de oynamasın artık. ayhan da oynamasın bu maçta. cumhur oynasın, ahmet kesim oynasın, musa çağıran oynasın. neill, misimovic, elano gibilerin yanında böyle gençler oynasın. eminim ki servet'den de sarp'dan da çok daha etkili olacaklardır. hem gençler daha, hata yapsalar bile kendilerini geliştirebilirler.

    fazla bir şey söyleyemeyeceğim, denizlispor'un hiç bir maçını izlemedim bu sezon, nasıl takım bilmiyorum ama öyle kolay bir takımla karşılaşmayacağımızı düşünüyorum. ciddiyetten taviz verildiği taktirde, zorlanırız.

    http://4.bp.blogspot.com/...alatasaray_kadro.PNG

    böyle bir kadro ile çıkalım mesela, veya bir iki ufak değişiklikle. cumhur oynamasın emre çolak oynasın gibi, veya biri sonradan girer. veya ne bileyim, misimovic oynasın, bir başkası oynamasın sonra girsin vs vs. kısacası istediğim, gençleri görelim. yedeklerde de anıl dilaverr olsun, cem sultan olsun. ilerleyen dakikalarda onlar girsin oyuna. berk neziroğulları, berkin arslan da var mesela, teknik heyet daha iyi bilir hangileri daha formda. benim istediğim, sadece gençlere ağırlık verelim.

    şampiyonluk bir hayli zora girdi gibi. baros'un da sakatlığı uzadı deniliyor. arda zaten uzun zamandır yok. yeni stat, yeni hava, sakatların form tutmasıyla,"belki..." diyoruz tabii ki hala ama yine de artık gençlerin takıma serpiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. hagi ile tugay bu işi yapabilecek en iyi kişilerden belki de. hagi, teknik direktör olarak çalıştığı yıllarda uğur olsun, özgürcan olsun bol bol forma şansı vermişti. yine öyle olsun. varsın yoksun kaybedelim, ama gençlerle kaybedelim, geleceğin galatasaray'ı olacaklarla kaybedelim..

    takımın iskeleti oluşsun artık, her sene en az 4-5 kişi değişiyor. başarı nasıl gelebilir ki böyle? yerli rotasyonundan bahsediyoruz hep. maden gibi bir alt yapıya sahibiz, değerlendirmeliyiz bunları. inanıyorum ki hagi ile tugay bu konuya oldukça önem veriyorlar. ama şimdiden başlansın gençlere şans verilmeye.. hayalden öteye geçmemesi dileğiyle..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...acna-dogru.html#more
App Store'dan indirin Google Play'den alın